Kızılay Gezici Tır'ı Kula'da - Son Dakika
Yerel

Kızılay Gezici Tır'ı Kula'da

Kızılay Gezici Tır\'ı Kula\'da

Kızılay Manisa Kan Merkezi gezici TIR’ı Kula ilçesinde iki gün boyunca kan bağışlarını kabul edecek.

20.07.2015 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kızılay Manisa Kan Merkezi gezici TIR'ı Kula ilçesinde iki gün boyunca kan bağışlarını kabul edecek.

Kula'ya gelen Kızılay Manisa Kan Merkezi'nin gezici TIR'ı Kula Belediyesi arkasında bulunan Kent Meydanında duyarlı vatandaşları bekliyor. 15 günde bir Kula'ya gelerek kan toplayan Kızılay'a ait kan aracı 21 Temmuz Salı gününe kadar Kula'da kalacak.

Kula'da gerçekleştirilen her kan bağışı kampanyasında günde ortalama 100 ünite kan bağışında öğrenilirken, Kızılay'ın iki günlük çalışmasında bu rakamı artırması bekleniyor.

Kan bağışı toplama esnasında kan aracının sorumlu doktoru Çağdaş Obalı şunları söyledi: "Bugün Manisa Bölge Kan merkezinin aracı ile Kula'dan kan alıyoruz. Gördüğümüz kadarı ile Kula halkı kan verme konusunda oldukça duyarlı. Ne zaman Kula'ya gelsek gerekli katılımı sağlıyorlar ve bizi hiçbir zaman mahcup etmiyorlar. 2 gün boyunca inşallah bu sayı çoğalacak ve duyarlı Kula Halkı bizleri yalnız bırakmayacak. Ramazan Ayının geride kalması ile birlikte Türkiye'de kan ihtiyacı oldukça arttı. Duyarlı vatandaşlarımız da bu konuda sessiz kalmayarak gerekli kan desteğini vereceklerini umuyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay Gezici Tır'ı Kula'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement