Kömürspor, Yenişehir Belediyespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kömürspor, Yenişehir Belediyespor Maçına Hazırlanıyor

Kömürspor, Yenişehir Belediyespor Maçına Hazırlanıyor

Zonguldak Kömürspor, haftaya salı günü kendi sahasında oynayacağı Yenişehir Belediyespor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

21.03.2014 16:59  Güncelleme: 17:01

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden ve ligin birinci sırasında bulunan Zonguldak Kömürspor, haftaya Salı günü kendi sahasında oynayacağı Yenişehir Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Fener sahasının yenilenmesinin ardından Zonguldak Kömürspor bugünkü çalışmasını istasyon ve şut çalışması olarak fener sahasında gerçekleştirdi. Yenişehir Belediyespor maçı öncesinde değerlendirmede bulunan Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, "Biz 26 maça nasıl hazırlandıysak bu maça da aynı şekilde hazırlanıyoruz. Aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bizim için rakibin puan durumu önemli değil. Geçmiş senelerden dersler aldık. Bizim için çok önemli bir maç. Mutlaka güzel bir futbolla üç puanı almak istiyoruz. İlk önce bizim içeride üç maçımız var; Kilimli maçı, Yenişehir maçı ve Çayırova maçı. Bu üç maçı 9 puan alırsak zaten matematiksel olarak play-off şansını garantiliyoruz. Biz gruptan birinci çıkmak istiyoruz. Son maçta da inşallah yenip birinci olarak çıkacağız. Onun için bu üç maç bizim için çok önemli. Bu maçları mutlaka geçmek zorundayız. İstanbul takımları artık birbirleriyle ilgili biliyorsunuz ilk iki takım İstanbul takımı olursa üçüncü takım düşmüyor. Çatalca'nın böyle bir umudu yeşerdi. Çatalca ve Büyükçekmece'nin bu yönden avantajı var. Nasıl avantajı var, bu hafta Çatalca- Sultangazi maçı var. Sultangazi'nin istediği şu ilk iki takımın İstanbul'dan olması. İlk iki takımın İstanbul'dan olmazsa otomatik olarak küme düşüyorlar zaten. Onun için şuan Zonguldakspor tek başına savaşıyor ligde. Gerçekten işimiz zor. Ama biz tek başına da savaşsak arkamızda seyircimiz Zonguldak halkı var. Onlardan aldığımız güçle inşallah bütün zorlukları geçip grubu birinci bitireceğiz" dedi.

Fener sahasının yenilenmesi hakkında da değerlendirmede bulunan Terzi, "İlk önce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün bu çalışmasını tebrik ediyorum, kutluyorum. Zonguldak'a güzel bir tesis kazandırdılar. Zonguldak amatör kümesine ve hepimize hayırlı olsun. Bu sahanın yapılmasıyla birlikte çim sahamızda koruma altına alacağız. Çünkü biz devamlı her gün orada antrenman yapıyorduk. Üzülerek yapıyorduk. Ama çalışma alanımız yoktu. Onun için artık çalışmalarımızı biraz daha buraya ağırlık vererek, o sahanın da toparlanmasına hep beraber yardımcı olacağız. Onun için çok güzel bir zemin yapılmış. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kömürspor, Yenişehir Belediyespor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement