Korkuteli Belediyesi'nden Vatandaşlara Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Belediyesi'nden Vatandaşlara Bilgilendirme Toplantısı

Korkuteli Belediyesi\'nden Vatandaşlara Bilgilendirme Toplantısı

Antalya'nın Korkuteli İlçesi Belediye Başkan Yardımcı Metin Arslan ve birim müdürleri Osmankalfalar Mahallesi'nde bilgilendirme toplantısı düzenledi.

12.08.2014 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli İlçesi Belediye Başkan Yardımcı Metin Arslan ve birim müdürleri Osmankalfalar Mahallesi'nde bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Osmankalfalar Mahalle kahvesinde yapılan bilgilendirme toplantısında Büyükşehir Yasası ile birlikte Korkuteli'ne yeni katılan mahallelerde Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediyesi'nin sorumlulukları anlatıldı. Toplantıya Korkuteli Belediye Başkanvekili Metin Arslan, Fen İşleri Müdürü Mehmet Batı, Çevre Korkuma ve Kontrol Müdürü Recep Şahin, İmar ve Şehircilik Müdürü Sadık Önal, Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Alagöz, Park ve Bahçeler Müdürü Saliha Üstem, Zabıta Amiri Celal Küçükkaraca ve Emlak Şefliği'nden Ali Kemi katıldı.

Fen İşleri Müdürü Mehmet Batı, Korkuteli Belediyesi'nin yol asfalt çalışmaları, alt ve üst yapı eksikliklerini tespit ederek gerekli çalışmaların yapılacağını ifade ederken, İmar ve Şehircilik Müdürü Sadık Önal ise 6360 büyükşehir kanununa istinaden köy tüzel kişiliği kaldırılan ve mahalleye dönüşerek Korkuteli Belediyesi'ne bağlanan bölgelerde imar alanında inşaat ruhsatı, iskan işlemleri, su ve elektrik abonelikleri hakkında bilgiler verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Belediyesi'nden Vatandaşlara Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement