Lokman Hekim'de Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Lokman Hekim'de Sünnet Şöleni

Lokman Hekim\'de Sünnet Şöleni

Lokman Hekim Hastaneleri, dev bir sünnet organizasyonuna ev sahipliği yapıyor.

03.07.2014 10:55

Lokman Hekim Hastaneleri, dev bir sünnet organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. Haziran-Ağustos 2014 tarihleri arasında 2014 çocuk Lokman Hekim'de sünnet olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin "2014'te 2014 Sünnet" organizasyonu Lokman Hekim Sincan Hastanesi'nde başladı. Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği sünnet şöleni heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu. Sünnet organizasyonuna bu yıl Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanına yeni katılan ilçelerden de başvurular kabul edildi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve Lokman Hekim Sincan Hastanesi'nde gerçekleştirilen sünnet organizasyonunda 5-12 yaş aralığındaki çocuklar uzman doktorlar tarafından hastanenin acil servisinde ve oldukça sterilize bir ortamda sünnet edilmeye başlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sünnet olan çocuklara sünnet kıyafetleri hediye ederken, Lokman Hekim Hastaneleri ise Sünnet Takdir Belgesi ve çeşitli hediyeler dağıtıyor. Van'da da hastaneleri bulunan Lokman Hekim, bu dev organizasyon için özel sünnet ekibi oluşturdu. Lokman Hekim Sincan Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kemal Kartal başkanlığındaki ekipte 8 doktor ve onlarca sağlık personeli görevlendirildi.

Öte yandan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Adnan Şeker, Lokman Hekim sünnet alanlarını dolaşarak hastane yönetiminden bilgi aldı. Yaklaşık bir saat hastanede incelemelerde bulunan Başkan Şeker, Lokman Hekim ekibine teşekkür ederek hastaneden ayrıldı.

BAŞVURU KOŞULLARI

Çocuklarını sünnet ettirecek aileler, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Bankosu Hipodrom Caddesi No: 5 Varlık/ Yenimahalle adresi ile çocuk kulüpleri, gençlik merkezleri, Çocuk Meclisi ve Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi'ne başvuru yapabilecekler.

Sünnet Şöleni'ne katılmak için ailelerden "başvuru formu, çocukların ve velilerin nüfus cüzdanı fotokopileri ile fakirlik il muhaberi" isteniyor.

Sünnet törenine katılmak isteyen aileler, 507 15 37 numaralı telefondan daha ayrıntılı bilgi alabilecekler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lokman Hekim'de Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement