Malatya-Kayseri Karayolunun Darende Mevkisi Asfaltlanıyor - Son Dakika
Yerel

Malatya-Kayseri Karayolunun Darende Mevkisi Asfaltlanıyor

Karayolları 8.Elazığ Bölge Müdürlüğü'nce Malatya-Kayseri karayolunun Darende mevkisindeki 26 kilometrelik bölüm, bitümlü sıcak karışımla asfaltlanıyor.

27.07.2012 13:20

Karayolları 8. Elazığ Bölge Müdürlüğü'nce Malatya- Kayseri karayolunun Darende mevkisindeki 26 kilometrelik bölüm, bitümlü sıcak karışımla asfaltlanıyor.

Asfaltlama öncesinde geçen yıl sathi kaplaması yapılan yoldaki altyapı eksikliklerinin giderilmesini ardından ekipler, istinat duvarı ve drenaj gereken yerlerdeki çalışmaları tamamladı.

Yol zeminine yeni malzemeyle dolgu yapılan çalışmalarda ekipler, Malatya-Kayseri karayolunun Darende mevkisindeki 26 kilometrelik bölüm Karayolları 8. Elazığ Bölge Müdürlüğü'nce bitümlü sıcak karışım ile asfaltlama çalışmalarına başladı.

Bu arada, Yukarıulupınar, Aşağıulupınar ve Balaban beldesinin geçişleriyle karayolunun Darende'deki bölümüne orta refüj, yüzeysel yağmur su tahliye kanalları ve kaldırım yapılacağı bildirildi. Otoyol standartlarında getirilecek yolun bu yıl 15 kilometresinin gelecek yılda kalan 11 kilometrenin tamamlanmasının hedeflendiği öğrenildi.

Muhabir: Aslan Tektaş/ Tuba Karahan

Yayıncı: Emine Konuk - MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya-Kayseri Karayolunun Darende Mevkisi Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement