'menteşeli Efe' ve 'Menteşe Dynamıcs' Markaları Tescillendi - Son Dakika
Yerel

'menteşeli Efe' ve 'Menteşe Dynamıcs' Markaları Tescillendi

\'menteşeli Efe\' ve \'Menteşe Dynamıcs\' Markaları Tescillendi

Menteşe Belediyesi Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi tarafından geliştirilen 'Menteşeli Efe' isimli mobil oyun ve 'Menteşe Dynamics' kodlama takımının marka hakları, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillendi.

28.03.2023 13:42  Güncelleme: 13:46

Menteşe Belediyesi Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi tarafından geliştirilen 'Menteşeli Efe' isimli mobil oyun ve 'Menteşe Dynamics' kodlama takımının marka hakları, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillendi.

Adres Patent Muğla Şubesi aracılığıyla Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan alınan Marka Tescil Belgeleri, Adres Patent Muğla Şube Müdürü Mehmet Kesgin tarafından Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'e takdim edildi.

Menteşe Belediyesi Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi tarafından geliştirilen ve Türkiye'de Belediye çatısı altında geliştirilen ilk oyun olma özelliğini taşıyan 'Menteşeli Efe' isimli mobil oyunun ve 'Menteşe Dynamics' isminin marka tescilinin alındığını kaydeden Başkan Gümüş, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın bilimle iç içe olmaları için çeşitli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Muğla'nın tek Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezinin açılışını gerçekleştirmiştik. Şimdi de geliştirilen oyunumuzun ve Menteşe Dynamics takımımızın ismini tescilledik. Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezimizde eğitim alan çocuklarımız; 4 eksenli hareket mekaniğine sahip, bluetooth üzerinden cep telefonuyla kontrol edilebilen robotlar ve arabalar üretiyorlar" dedi.

'MENTEŞELİ EFE' PLAY STORE PLATFORMUNDA

Menteşe Belediyesi Robotik ve Kodlama Eğitim Merkezi tarafından geliştirilen 'Menteşeli Efe' isimli oyunun da ücretsiz olarak Android telefonlarda play store platformundan indirilerek oynanabildiğini kaydeden Başkan Gümüş, "Okul öncesi seviye için tasarlanan Menteşeli Efe oyunumuz Andorid telefonlar için play store platformunda yayınlandı. Okul öncesi seviye için tasarlanan Menteşeli Efe; çocuklarımızın sayıları, harfleri, renkleri öğrenerek görsel ve duyusal becerilerini geliştiren oyun mekaniklerine sahip olan eğlenceli bir oyun. Oyunumuz ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel 'menteşeli Efe' ve 'Menteşe Dynamıcs' Markaları Tescillendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement