Mezitli'de 'Tüketici Masası' Oluşturuyor - Son Dakika
Yerel

Mezitli'de 'Tüketici Masası' Oluşturuyor

Mezitli\'de \'Tüketici Masası\' Oluşturuyor

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi ile Mersin Ticaret İl Müdürlüğü, ilçede yaşayan vatandaşların sorunlarını çözebilmek için ’Tüketici Masası’ projesini hayata geçiriyor.

17.06.2016 15:09

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi ile Mersin Ticaret İl Müdürlüğü, ilçede yaşayan vatandaşların sorunlarını çözebilmek için 'Tüketici Masası' projesini hayata geçiriyor. Bankalarda ve elden satışlarda mağdur olan vatandaşların sorunları, Mezitli Belediyesi aracılığıyla Ticaret İl Müdürlüğü denetiminde kurulacak 'Tüketici Masası' tarafından çözülecek.

Mezitli Belediyesi'nin desteklediği proje sayesinde tüketicilere, haklarını nasıl arayacaklarına dair detaylı bilgiler verilecek, gerekli başvuru için yapılacak işlemler ve evrak doldurmalarında yardımcı olunacak.

Mersin Ticaret İl Müdürü Hacı Akif Yıldız ve Tüketici Hakem Heyeti Raportörü Kasım Yetiş Coşkunfırat, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ı ziyaret ederek, Tüketici Masası projesinin kapsamıyla ilgili bilgi verdiler. Başkan Tarhan, projenin Mezitli'de büyük bir eksikliği gidereceğinin altını çizerek, hemen uygulamaya geçilmesi yönünde olumlu görüş bildirdi.

Rutin belediyecilik hizmetleri dışında halkın her ihtiyaç duyduğu anda yanında olmayı hedeflediklerini ifade eden Tarhan, "Mezitli Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkelerini en iyi uygulayan belediyelerden biridir. İlçemizde yaşayan tüketicilerin yaşadıkları sorunları en çabuk biçimde çözebilmeleri için rehber niteliğinde olacak tüketici masamızı belediyemiz bünyesinde en yakın zamanda oluşturacağız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mezitli'de 'Tüketici Masası' Oluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement