MHP 'Helal Lokma' Dağıttı - Son Dakika
Yerel

MHP 'Helal Lokma' Dağıttı

MHP \'Helal Lokma\' Dağıttı

MHP Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, Gelibolu’da Pazar yeri girişinde Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara ‘Helal Lokma’ dağıttı.

20.10.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, Gelibolu'da Pazar yeri girişinde Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara 'Helal Lokma' dağıttı.

MHP Çanakkale Milletvekili ve Milletvekili adayı İbrahim Kürşat Tuna, seçim çalışmalarını Gelibolu ilçesinde sürdürüyor. Tuna, MHP Gelibolu teşkilatı, Kadın Kolları, Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte, Pazar yeri girişinde vatandaşlara muharrem ayı dolayısıyla lokma dağıttı. Etkinliğin adını 'Helal Lokma' koyduklarını söyleyen Tuna, "Gelibolu ilçemizde, çok sıcak bir ilgiyle karşılandık. Parti teşkilatımızın lokma etkinliğine katılarak, vatandaşlarımıza ikramda bulunuyoruz. İkramlarımızın adını da 'Helal lokma' koyduk. Burada hemşerilerimiz helal lokma kazanabilmek için, gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Evlerine helal rızık götürebilmek için mücadele veriyor. Alım gücünün giderek düştüğü günümüzde, ekonomik darboğaz her geçen gün kendisini biraz daha hissettiriyor. Bu gidişe 'dur' diyebilecek tek parti, Milliyetçi Hareket Partisidir. Vatandaşımız da bunu biliyor, görüyor" dedi. Tuna, ikramda bulunduğu vatandaşlarla da bol bol sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP 'Helal Lokma' Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement