MHP Yüreğir İlçe Kongresi - Son Dakika
Yerel

MHP Yüreğir İlçe Kongresi

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Reşat Doğru, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'a rahmet dileyerek, "Rauf Denktaş büyük bir devlet adamı ve Türk milletinin davasını bütün dünyaya anlatan liderdi"...

15.01.2012 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Reşat Doğru, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'a rahmet dileyerek, "Rauf Denktaş büyük bir devlet adamı ve Türk milletinin davasını bütün dünyaya anlatan liderdi" dedi.

Doğru, divan başkanlığını yaptığı MHP Yüreğir İlçe Teşkilatı'nın 10. olağan kongresi'nde yaptığı konuşmada, Denktaş'ın Türk milletinin davasını dünyaya anlattığını söyledi.

Denktaş'tan övgüyle bahseden Doğru, "Rauf Denktaş büyük bir devlet adamı ve Türk milletinin davasını bütün dünyaya anlatan liderdi" diye konuştu.

Doğru, hükümeti eleştirerek, işçinin, memurun, emeklinin ve çiftçinin büyük sıkıntı yaşadığını kaydetti.

MHP Adana İl Başkanı Abdülkadir Üçkardeşler ise birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını vurguladı.

Mustafa İzgioğlu'nun 8 yıldır başkanlık yaptığı Yüreğir'de İzgioğlu, tekrar aday olmazken Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tumlukolcu ve Avukat Mehmet Ataş'ın listeleri ile seçimlere geçildi.

Kongreye, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Kanat, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İl Kadın Kolları Başkanı İnci Çelik Mahmut ve çok sayıda partili katıldı.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Yüreğir İlçe Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement