Minik Yüreklerden İha'ya Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Minik Yüreklerden İha'ya Anlamlı Ziyaret

Minik Yüreklerden İha\'ya Anlamlı Ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Milli Eğitim Bakanlığı Ayşecik Anaokulu’nun minik öğrencileri, İhlas Haber Ajansı (İHA) Ayvalık temsilciliğine yönelik anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

13.01.2017 15:33

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Milli Eğitim Bakanlığı Ayşecik Anaokulu'nun minik öğrencileri, İhlas Haber Ajansı (İHA) Ayvalık temsilciliğine yönelik anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde planlanan ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle gecikmeli ziyaret; Ayşecik Anaokulu Müdürü Ayşe Tosunoğlu ve okulun öğretmenlerinden Esra Çiftçi'nin nezaretinde gerçekleştirildi.

15 minik öğrencinin imece usulüyle hazırladıkları 'Ayşecik Gazetesi' adı verilen gazetenin temsilcimiz Suat Salgın'a hediye edildiği ziyarette, minik öğrenciler gazetecilik mesleği hakkında bilgiler aldı.

Gazete, haber ve gazeteci gibi terimlerin anlamlarını öğrenen minik yürekler sevimlilikleriyle ziyaret damgasını vururken, temsilcimiz Suat Salgın da anaokulunun müdürü ve öğretmeni Ayşe Tosunoğlu'nun öncülüğünde çocuklara gazetecilik mesleğinin meşakkatli ve zor bir iş olduğunu anlattı.

Oldukça renkli ve neşeli bir atmosferde gerçekleşen ziyaretin ardından minik öğrenciler Suat ağabeyleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Yüreklerden İha'ya Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement