Narlıdere Annesini Seçti - Son Dakika
Yerel

Narlıdere Annesini Seçti

Narlıdere Annesini Seçti

Şırnak Uludere’de vatani görevini yaparken Ramazan Bayramı'nın ikinci günü G-3 piyade tüfeğiyle kendini vurarak intihar ettiği ileri sürülen Er Muharrem Ali Al’ın annesi, Narlıdere Belediyesince oluşturulan komisyon tarafından yılın annesi olarak seçildi.

10.05.2014 10:09

Şırnak Uludere'de vatani görevini yaparken Ramazan Bayramı'nın ikinci günü G-3 piyade tüfeğiyle kendini vurarak intihar ettiği ileri sürülen Er Muharrem Ali Al'ın annesi, Narlıdere Belediyesince oluşturulan komisyon tarafından yılın annesi olarak seçildi.

Narlıdere Belediyesince oluşturulan komisyon tarafından yılın annesi olarak seçilen Ejde Al'ın Narlıdere Gündoğdu Caddesindeki evinde düzenlenen törene Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP PM Üyesi Seniye Nazik Işık ve komisyon üyeleri katıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur vatani görevini yaparken evladını yitiren, acıların en büyüğünü yaşayan Ejde hanımı komisyonumuz yılın annesi olarak seçti. Biz zaten Ejde hanımın her zaman yanındayız ve elimizden geldiğince ona destek vermeye devam edeceğiz. Vatani görenini yaparken evladını kaybetti ve bu konuyla ilgili bir hukuk mücadelesi de veriyor. Her anne yılın annesi ama acılarını hafifletmese de biz Ejde Al'ı yılın annesi olarak belirledik" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Narlıdere Annesini Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement