Odunpazarı Kent Konseyi'den Şair Kazım Özgür'ün Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Kent Konseyi'den Şair Kazım Özgür'ün Ailesine Taziye Ziyareti

Odunpazarı Kent Konseyi\'den Şair Kazım Özgür\'ün Ailesine Taziye Ziyareti

Eskişehir Odunpazarı Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu üyeleri; ebedi yolculuğa uğurlanan Eskişehir’in bilge şairlerinden Kazım Özgür’ün evine giderek, ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

27.07.2015 11:08

Eskişehir Odunpazarı Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu üyeleri; ebedi yolculuğa uğurlanan Eskişehir'in bilge şairlerinden Kazım Özgür'ün evine giderek, ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Çalışma Grubu Başkanı Gazi Durusu, taziye ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, " Eskişehirli şairlerden Kazım Özgür'ü, geçtiğimiz günlerde ebedi yolculuğa uğurladık. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar ve başsağlığı dileriz. Odunpazarı Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu olarak, aramızdan ayrılan ve ebedi yolculuğa uğurlanan şair arkadaşlarımız olduğunda, evlerine giderek ailelerine taziye ziyaretinde bulunuyoruz, aile ve yakınlarının üzüntülerini paylaşıyoruz, aile ve yakınlarına moral veriyoruz. Merhum şair Kazım Özgür'ün şiirlerini "Gönül Pınarı" şiir kitabında topladık ve okuyucularımıza sundum. Amacımız, merhum şair Kazım Özgür'ü, şiirleriyle ve şiir kitabıyla yaşatmaktır" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Kent Konseyi'den Şair Kazım Özgür'ün Ailesine Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement