Öğrencilerden Kaymakam Ermiş'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Kaymakam Ermiş'e Ziyaret

Öğrencilerden Kaymakam Ermiş\'e Ziyaret

Kars Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Yüksekokulu ile Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu öğrenci ve öğretmenleri, katıldıkları Güneydoğu turunun Mardin ayağında, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i makamında ziyaret etti.

23.05.2015 12:41

Kars Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Yüksekokulu ile Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu öğrenci ve öğretmenleri, katıldıkları Güneydoğu turunun Mardin ayağında, Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'i makamında ziyaret etti.

Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa illerine yaptıkları Güneydoğu gezi nedeniyle Mardin'e gelen Sarıkamış Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Yüksekokulu ile Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan grup, Sarıkamış Kaymakamlığ'ında da bulunan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'i görmek istediklerini, bu nedenle ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Kaymakam Ermiş de, Sarıkamış'ta görev yaptığı dönemde güzel günler geçirdiklerini, Sarıkamış'tan böyle güzel bir topluluğun ziyaretinin kendisini memnun ettiğini ve o günleri yad ederek sohbet ettiklerini ifade etti.

Sarıkamış öğrenci heyeti ikram ve hatıra fotoğraflarının ardından Şanlıurfa'ya hareket etmek üzere ilçeden ayrıldı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Kaymakam Ermiş'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement