Özden'den Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı - Son Dakika
Yerel

Özden'den Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Özden\'den Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Erzincan Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Rahmi Özden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

10.01.2012 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Rahmi Özden 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Özden, mesajında şu görüşlere yer verdi:

" "Farklı görüş ve düşünceleri objektif bir şekilde yansıtan tarafsız bir basının, toplumda huzur ve güven ortamının sağlanmasında önemli payı vardır . Fedakarca çalışan basın mensuplarının çalışma şartlarını kolaylaştırma, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamanın, toplum olarak herkesin görevi olduğunu bilmeliyiz.Gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak adına önemli bir görevdir. Gazeteciler, demokrasinin güçlenmesine katkıda bulunan ve bulundukları bölgenin sorunlarını gündeme taşıyarak sorunların çözümü noktasında önemli görevi üstlenmektedirler. Yerel ve ulusal basınımızın temsilcileri, bu önemli görevin layıkıyla yerine getirilmesi için; zor şartlarda ve büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar.

Bu durum Erzincan şartlarında çalışmak daha güç ve zordur.

Gazetecilik mesleği düşündüğünü ve gördüğünü rahatça paylaşabilmek demektir. Erzincan Türkiye kamu-Sen il temsilciliği ve kamu-Sen'e bağlı

şubelerin ve il temsilciliklerinin sesini zor şartlar altında duyurarak bizlerin sesi oldunuz. İlkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yerine getiren tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, başarılarının devamını dilerim." - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özden'den Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement