Polislerden Ağaçlara Bakım - Son Dakika
Yerel

Polislerden Ağaçlara Bakım

Polislerden Ağaçlara Bakım

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 169.yıldönümü nedeniyle Çanakkale’nin Biga ilçesi Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, aileleri ile birlikte fidanların otlarını çapaladı.

08.04.2014 13:34

Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 169.yıldönümü nedeniyle Çanakkale'nin Biga ilçesi Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, aileleri ile birlikte fidanların otlarını çapaladı.

Bozlar mevkisinde bulunan 3 bin metre karelik alana iki yıl önce 80 adet fıstık çamı diken polisler bu yılki etkinlikler kapsamında fidanların otlarını çapaladı. Biga Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Dr. Muhammet Akkaya, düzenlenen törende, "Ağaçlandırma Seferberliği Eylem Planı" kapsamında polis ormanları kurulması amacıyla Orman Genel Müdürlüğü ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında protokol imzalandığını söyledi. Dikilen fidanların kurumlar arası dayanışmayı ve iş birliğini geliştireceğini belirten Akkaya, fidan temini, toprak işleme, fidan dikimi, tesis ve bakım faaliyetleriyle ilgili eğitim verilmesi konusunda gerekli desteğin sağlandığını kaydetti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polislerden Ağaçlara Bakım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement