Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Çelik: "Şanslı bir coğrafyada güzel bir bayram kutlama imkanına sahibiz. Ama bugün bayramı bayram olmayan müslüman kardeşlerimiz var. Allah'tan onlara yardım diliyorum.

28.07.2014 13:31

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı Nesrin Afşar Çelik, "Şanslı bir coğrafyada güzel bir bayram kutlama imkanına sahibiz. Ama bugün bayramı bayram olmayan müslüman kardeşlerimiz var. Allah'tan onlara yardım diliyorum. İnşallah en kısa zamanda yaşadıkları zulümden kurtulurlar" dedi.

Çelik, Devlet Su İşleri (DSİ) 3. Bölge Müdürlüğü sosyal tesislerinde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda yaptığı konuşmada, "Şanslı bir coğrafyada güzel bir bayram kutlama imkanına sahibiz. Ama bugün bayramı bayram olmayan müslüman kardeşlerimiz var. Allah'tan onlara yardım diliyorum. İnşallah en kısa zamanda yaşadıkları zulümden kurtulurlar" ifadelerini kullandı.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ise "Yalnız yaşayan yaşlılarımızın sayısı giderek artıyor, onları ziyaret edip beraber vakit geçirelim. Devletin koruması altında olan çocuklarımızı, hastanelerdeki hastalarımızı, şehit ailelerimizi, ziyaret edeni olmayan kimseleri bayramlarda mutlu etmek çok kolay. Sadece onlarla vakit geçirmek gerekiyor" dedi.

Tuna, çocuklara bayramlaşmanın öneminin anlatılması gerektiğini belirtti.

Konuşmaların ardından Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı koordinesinde Türkçe öğrenmek için Türkiye'ye gelen 24 ülkeden 40 öğrenci protokol ile bayramlaştı.

Etkinliğe, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Ülker Can ve Salih Koca, Garnizon Komutan Vekili Hava Pilot Tümgeneral Cevat Yazgılı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Hasan Gönen ve diğer protokol üyeleri katıldı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement