Şahin'den Hekimhan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Şahin'den Hekimhan'a Teşekkür Ziyareti

Şahin\'den Hekimhan\'a Teşekkür Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, seçim sonrası gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretleri kapsamında son olarak Hekimhan'ı ziyaret etti.

09.07.2015 16:23  Güncelleme: 16:26

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, seçim sonrası gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretleri kapsamında son olarak Hekimhan İlçesini ziyaret etti.

Beraberinde AK Parti İl yönetiminden isimlerle Hekimhan'a giden Milletvekili Mustafa Şahin, burada ilk olarak AK Parti Hekimhan İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 7 Haziran seçimlerinde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşkilat üyelerine teşekkür eden Şahin, bazı değerlendirmelerde de bulundu. Seçim öncesi gezilerde gittikleri köylerde her partinin rahatlıkla propaganda yaptığını belirten Şahin, AK Parti öncesi bu durumun imkansız olduğunu dile getirdi.

Seçim döneminde gezerken bir esnafla yaşadığı diyaloğu anlatan Şahin, "Ağabeyimiz bana 'Ben Kürtüm, Aleviyim ve her zaman AK Parti'ye oy veriyorum'. AK Parti olarak hem Kürt hem Alevilerin haklarının gelişmesi noktasında bir çok atılım gerçekleştirdi. Etnik kökenlere göre biz yaklaşmıyoruz. Türkiye'de yapmış olduğumuz düzenlemelerden biri de budur" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahin'den Hekimhan'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement