Şampiyon Güreşçilere Başkan Çerçi'den Altın - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Güreşçilere Başkan Çerçi'den Altın

Şampiyon Güreşçilere Başkan Çerçi\'den Altın

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, geçtiğimiz ay Bulgaristan’da düzenlenen Avrupa Yıldılar Güreş Şampiyonası’nda birinci olan genç güreşçi Kerem Kamal’ı tebrik ederek, altın hediye etti.

08.06.2014 14:58

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, geçtiğimiz ay Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Yıldılar Güreş Şampiyonası'nda birinci olan genç güreşçi Kerem Kamal'ı tebrik ederek, altın hediye etti.

Geçtiğimiz ay Bulgaristan'da yapılan Avrupa Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden ve Avrupa Birincisi olan genç güreşçi Kerem Kamal, Türkiye Yıldızlar Güreş Şampiyonu Fatih Aslan, Güreş Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Ali Haydar Aras ile Antrenör Süleyman Güngör, Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi'yi ziyaret ettiler. Başkan Çerçi, başarılı güreşçiyi altınla ödüllendirdi. Genç güreşçiyi tebrik eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, "Güreş bizim ata sporumuz ve bu spor ile Avrupa Şampiyonu olmamızın bir özelliği var diye düşünüyorum. Yunusemre Belediyesi olarak sporcularımıza her zaman destek olarak onları kötü çevreden ve ortamlardan korumayı hedefliyoruz. Genç kardeşlerimiz inanıyorum ki Çin'de de başarılı olarak ülkemize bir kez daha gurur yaşatacaklardır." dedi.

Başarılı sporcuları ve antrenörü altınla ödüllendiren Başkan Çerçi, Çin'de yapılacak olan olimpiyatlarda başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Güreşçilere Başkan Çerçi'den Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement