Siirt'te Hizmet Sunanlara Teşekkür ve Plaket Töreni Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Hizmet Sunanlara Teşekkür ve Plaket Töreni Düzenledi

Siirt Belediyesi, kente yapılan hizmetlere katkı sunan kurum, kişi ve gazetecilere teşekkür ve plaket töreni düzenledi.

10.03.2014 11:27

Siirt Belediyesi, kente yapılan hizmetlere katkı sunan kurum, kişi ve gazetecilere teşekkür ve plaket töreni düzenledi.

Öğretmenevi'ndeki törene Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Caprice Gold Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz, Eruh Belediye Başkanı Melih Oktayı, Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz, Siirt Belediye Başkan Adayları Tuncer Bakırhan, STK Temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve HADEP, DEHAP, DTP eski il başkanları katıldı.

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, verilen yemeğin ardından katılımcılara hitap ederek, "Yaşamımın en mutlu günlerinden birini yaşıyorum. Siirt'e ve Siirt'teki çalışmalarımıza emeği dokunan herkese teşekkür etmek istedik. Teşekkürlerimizi plaket olarak sunacağız ve şahsen en büyük destekçim 33 yıllık hayat arkadaşım Fatma Sadak'a teşekkür ediyorum" dedi.

Sadak, veda konuşması yapmadığını siyasi yaşamına devam edeceğini belirterek, "Bu bir veda yemeği değildir, görevi yeni seçilecek olan eş başkan adayları arkadaşlarımıza devretme yemeğidir" dedi.

İş adamı Akgündüz

Eski Bağımsız Siirt Milletvekili ve İş adamı Fadıl Akgündüz, Siirtli iş insanlarına da çağrı yaparak memleketlerine hizmet götürmelerini, bölgedeki kalkınma için öncü olmaları gerektiğini belirterek "İşadamı Ethem Sancak'a çağrı yapıyorum, memleketinizin kalkınması için hizmet verin" dedi.

Akgündüz,  "30 Mart'ta Siirt'te olacağım. Oyumu da Siirt Eş Başkan adayları Tuncer Bakırhan ve Belkıza Beştaş Epözdemir'in kazanması için kullanacağım" dedi.

Konuşmaların ardından 135 kurum temsilcisi, belediye çalışanları, meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri, sendika, siyasetçi ve iş insanlarına teşekkür plaketi sunuldu. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt'te Hizmet Sunanlara Teşekkür ve Plaket Töreni Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement