Standard Profil'den Eğitim Desteği - Son Dakika
Yerel

Standard Profil'den Eğitim Desteği

Standard Profil\'den Eğitim Desteği

Dünya otomotiv endüstrisi için 1978 yılından bu yana sızdırmazlık profili üreten Standard Profil, Düzce Fabrikası’nda çalışanlarının çocuklarına İlköğretim başlangıç seti hediye etti.

15.09.2014 14:36

Dünya otomotiv endüstrisi için 1978 yılından bu yana sızdırmazlık profili üreten Standard Profil, Düzce Fabrikası'nda çalışanlarının çocuklarına İlköğretim başlangıç seti hediye etti.

Büyük bir aile olmanın sorumluluğu çerçevesinde aile bireylerini eğitime motive etmeyi amaçlayan Standard Profil, her yıl olduğu gibi bu yıl da çalışanlarının çocuklarını unutmadı. Türkiye'deki otomotiv sanayisinin dünyaya açılan kapısı Standard Profil, çalışanlarının okula gitmeye başlayan ya da eğitimini sürdüren çocuklarına eğitimlerine destek olacak İlköğretim "Başlangıç Seti" hediye etti.

Düzce Fabrika Direktörü Teoman Yücel, konuyla ilgili açıklamasında "Köklü geçmişimiz boyunca çalışanlarımıza ve ailelerine önem verdik. Eğitim de bunların başında geliyor. Hepimizin geleceği olan çocuklarımıza dün olduğu gibi bugün de eğitim alanında desteğimize devam edeceğiz. Tüm çocuklarımıza yeni öğrenim yılında başarılar diliyoruz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Standard Profil'den Eğitim Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement