Sueda Özdemir Bronz Madalya Kazandı - Son Dakika
Yerel

Sueda Özdemir Bronz Madalya Kazandı

Sueda Özdemir Bronz Madalya Kazandı

Sırbistan’da yapılan Balkan Şampiyonası’nın ikinci gününde bir altın, bir gümüş madalya kazanan Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler, şampiyonayı Sueda’nın son günde kazandığı Balkan üçüncülüğü ile üçte üç yaparak tamamladı.

30.05.2016 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sırbistan'da yapılan Balkan Şampiyonası'nın ikinci gününde bir altın, bir gümüş madalya kazanan Büyükşehir Kağıtsporlu karateciler, şampiyonayı Sueda'nın son günde kazandığı Balkan üçüncülüğü ile üçte üç yaparak tamamladı.

Balkan Karate Federasyonları Birliği'ne üye Türkiye, Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Makedonya, Kosova, Karadağ, Romanya, Sırbistan ve Slovenya'dan yaklaşık 831 sporcunun katıldığı Balkan Şampiyonası 27-29 Mayıs tarihleri arasında Sırbistan'da düzenlendi. Üç gün süren Çocuklar Balkan Şampiyonası'nın ikinci gününde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karatecilerden Kadir Kaan Bekler Balkan Şampiyonu olurken, İsmail Çiçek ise Balkan ikincisi olmayı başardı.Şampiyonanın son gününde tatamiye +42 kiloda çıkan Büyükşehir Kağıtspor kulübünün sporcusu Sueda Özdemir bronz madalya kazanarak Balkan üçüncüsü oldu. Alt yapıdaki üç sporcusuyla milli takımda yer alan Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor kulübü, bir altın, bir gümüş, bir de bronz madalya kazanarak üçte üç yapıp, yeni bir başarıya daha imza attı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sueda Özdemir Bronz Madalya Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement