TED Batman Koleji Öğrencilerinden Muhteşem Performans - Son Dakika
Yerel

TED Batman Koleji Öğrencilerinden Muhteşem Performans

TED Batman Koleji Öğrencilerinden Muhteşem Performans

Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışmasına katılan TED Batman Koleji öğrencileri, büyük bir performans ile geceye damga vurdu.

07.04.2016 08:18

TED'li öğrenciler hünerlerini sergiledi

Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışması'nın Ankara elemeleri yapıldı.

Türkiye'nin en uzun süreli gençlik organizasyonu "Vodafone Freezone 19. Liselerarası Müzik Yarışması" nın Ankara elemelerinde, TED Batman Petrol Koleji Özel Anadolu Lisesi hünerlerini sergiledi.

Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen elemelerde Batman'ı temsil eden öğrenciler Mor ve Ötesi'nden Sevda Çiçeği şarkısını seslendirdi.

Valkswagen Arena'daki büyük finale kalıp, ödülleri kazanmak istediklerini belirten liseliler, jürinin seçeceği okullar arasına girmek için sahnede adeta devleşti.

Türkiye'nin her bölgesinden yüzlerce okulun yarıştığı yarışmanın Ankara elemelerinde 29 ilden toplam 107 okul yarıştı.

BÜYÜK FİNAL 29 NİSAN'DA İSTANBUL'DA

Liselilerin, profesyonel müzik hayatına adım atma hayallerini gerçeğe dönüştüren Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğindeki End Productions'un liselileri bir kez daha sahneye davet ettiği yarışmanın eleme etabı, 8 Nisan'daki İzmir elemeleri ile son bulacak.

Finale kalan liselerin, profesyonel bir jüri tarafından belirleneceği yarışmanın dev finali ise 29 Nisan'da İstanbul'da Volkswagen Arena'da yapılacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TED Batman Koleji Öğrencilerinden Muhteşem Performans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement