AK Parti, Yalova Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

AK Parti, Yalova Adaylarını Tanıttı

AK Parti'nin Yalova, il, ilçe ve belde belediye başkan adayları kamuoyuna tanıtıldı.

03.02.2014 19:50  Güncelleme: 19:51

AK Parti Yalova il teşkilatı, il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan, yerel seçimlerde hedeflerinin Yalova'daki 14 belediyeye AK Parti bayrağını asmak olduğunu belirtti.

Seçim kampanyalarında ucuz polemiklerin içerisine asla girmeyeceklerini dile getiren Pehlivan, "Bizler Yalova'yı çok seviyoruz, Yalova aşığıyız. Yalova, denizi, doğasıyla Türkiye'nin imrenilecek illerinden birisi. Türkiye'nin 81 ilinden Yalova'da insanlar var. Bazıları ucuz polemiklerle iş yapmaya kalkıyor. Bu millet artık lafa değil hizmete bakıyor. Armutlu'dan Altınova'ya yapılanlar ortada. Bunların hayalleri bizim Sermayecik köyüne yaptığımıza bile yetmez. Biz bu seçim döneminde polemik yapmayacağız" diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili, Yalova Koordinatörü Bedrettin Yıldırım ise yaptığı konuşmada, "Hep beraber, birlik içinde belde, ilçe, il belediyelerinin hepsini alacağız. AK Parti'nin 11 yıllık iktidarında yapılanlar ortada. Bu belediyeleri alarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün burada zafer bizimdir. Bu seçimlerde zafer bizimdir, zafer yakındır" dedi.

Konuşmaların ardından, 14 belediye başkan adayı basına tanıtıldı.

Öte yandan toplantıya AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ve çok sayıda partili katıldı. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti, Yalova Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement