Bem'in Teknik Eğitimleri ile Geleceğinize Yön Verin! - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bem'in Teknik Eğitimleri ile Geleceğinize Yön Verin!

Bem\'in Teknik Eğitimleri ile Geleceğinize Yön Verin!

Bilişim Eğitim merkezi, sahip olduğu eğitim politikası ve 13 yıllık birikim ile öğrencilerine "ayrıcalıklı bir  gelecek" sunmaya devam ediyor.

23.07.2012 18:00

Bilişim Eğitim merkezi, sahip olduğu eğitim politikası ve 13 yıllık birikim ile öğrencilerine "ayrıcalıklı bir  gelecek" sunmaya devam ediyor. Gençlere, Gelecek Bilişim'de diyor.

Günümüzde birçok meslek dalında üniversite diplomasının yanı sıra mesleki yazılımları da etkin bir şekilde kullanmak gerekiyor. Üniversite eğitiminin gerekli ancak yeterli olmadığı iş hayatında gençlerin, kariyer planlamalarına yön vermek için mesleki yazılımları da öğrenmeleri zorunlu hale geliyor.

BEM'in Kariyer Plus eğitimleri,  üniversitelerin ve meslek yüksek okullarının teknik bölümleri olarak bilinen (mimarlık, iç mimarlık, inşaat, makine, harita, tasarı, elektrik, elektronik vb.) bölümlerine devam eden veya mezun bireylerin kendi sektörlerinde ihtiyaç duydukları tüm mesleki yazılımları kapsayan eğitim paketleridir.

Bilişim Eğitim Merkezi, mühendislik ve mimari yazılımların bir numaralı üreticisi Autodesk'in Türkiye'deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bu yönüyle tüm bu teknik alanda öğrenim gören veya çalışmakta olan mühendis, mimar, tasarımcı, tekniker ve teknisyenlerin eğitim merkezi haline gelmiştir. Autodesk Yetkili Eğitim Merkezi olmanın yanı sıra Adobe, Microsoft, Cisco, Sta4-CAD Yetkili Eğitim Merkezi olan BEM,  uluslararası fiziki standartlara uygun teknik altyapısıyla eğitimlerinde  ilgili yazılımların en güncel versiyonlarını kullanarak  öğrencilerine koşulsuz "Öğretme Garantisi" sunuyor.

Mimar Plus, İnşaat Plus, Makine Plus, Harita Plus, Tasarım Plus ve Elektrik Plus'tan oluşan Kariyer Plus eğitim paketlerine ek olarak, BEM'in verdiği teknik eğitimler arasında, AutoCAD,  Eğitimi, MS Project Eğitimi, Revit Eğitimi, ArchiCAD Eğitimi, 3ds Max Eğitimi, ideCAD Eğitimi, STA4-CAD Eğitimi, SAP2000 Eğitimi, SolidWorks Eğitimi, Inventor Eğitimi,

Rhinoceros Eğitimi, ArcGIS Eğitimi, Autodesk Maya Eğitimi, İleri Düzey Mimari Görselleştirme Eğitimi sayılabilir. Eğitimlerimizle ilgili daha detaylı bilgi alabilmek için, www.bilisimegitim.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

BEM, Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy, Bursa, Eskişehir ve Konya Şubelerinde konusunda uzman ve mesleklerinde kariyer sahibi eğitim kadrosuyla hizmet veriyor.

Birlikte nice Bilişim'li yıllara…

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Bem'in Teknik Eğitimleri ile Geleceğinize Yön Verin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement