Hakkari'de Hacı Sait Camisi'nin temeli dualarla atıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Dünya

Hakkari'de Hacı Sait Camisi'nin temeli dualarla atıldı

11.11.2023 11:43

Hakkari'de depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Hacı Sait Camisi'nin temeli, dualar eşliğinde atıldı. Bulak Mahallesi'nde yapılacak olan cami, konferans salonu, iş yerleri, lavabolar ve engelli geçişlerini de içerecek şekilde planlandı. Temel atma törenine Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Hacı Sait Camisi'nin temeli dualarla atıldı

HAKKARİ - Hakkari'de depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle bahar aylarında yıktırılan Hacı Sait Camisi'nin temeli dualarla atıldı.

Bulak Mahallesi'nde 750 kişi kapasiteli 550 metrekare üzerine yapılacak olan; konferans salonu, iş yerleri, lavabolar ve engelli geçişlerinin de yer alacağı Hacı Sait Camisi'nin temeli atıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu'nun yaptığı dualarla caminin temeli atıldı.

Temel atma törenine Vali ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, imamlar, bazı kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Hakkari'de Hacı Sait Camisi'nin temeli dualarla atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement