İsrail'in bombardımanına canlı yayında yakalanan kadın muhabir zor anlar yaşadı - Son Dakika
Dünya

İsrail'in bombardımanına canlı yayında yakalanan kadın muhabir zor anlar yaşadı

İsrail'in abluka altındaki Gazze'ye yönelik saldırıları günlerdir hız kesmeden sürüyor. Bu sırada bölgeden canlı yayın yapan El Cezire kanalının muhabiri ise o anlara tanıklık etti. Büyük korku yaşadığı görülen kadın muhabirin videosu sosyal medyada da birçok kez paylaşıldı.

13.05.2021 15:19  Güncelleme: 15:39

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik hava saldırıları devam ediyor. İsrail düzenlediği hava saldırısı ile Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah ile Beyt Lahya'yı vurdu. Saldırılarda Refah'da bulunan bir polis merkezi, Beyt Lahya kentinde bir tarım arazisi hedef alındı. Saldırı sonucu Refah'taki polis merkezi tamamen yıkılırken Beyt Lahya'daki tarım arazisinde çıkan yangında büyük hasar meydana geldi.

ÖLÜ SAYISI 83'E YÜKSELDİ

Filistin Sağlık Bakanlığı her iki saldırının bilançosu açıklamazken yoğunlaşan İsrail saldırıların sonucu 17'si çocuk 7'si kadın toplam 83 Filistinli hayatını kaybetti. Yaralı sayısının ise 487'ye yükseldiği kaydedildi.

İsrail'in bombardımanına canlı yayında yakalanan kadın muhabirin zor anları

KADIN MUHABİR NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

El Cezire'den canlı yayın yapan kadın muhabir bölgedeki durumu aktarırken hemen yanındaki binalardan birine atılan bomba patlıyor ve büyük bir gürültüyle yıkılıyor. Bir anda neye uğradığını şaşıran muhabir korku içinde "Hemen aşağı inmem lazım" diye bağırıyor.

İsrail\'in bombardımanına canlı yayında yakalanan kadın muhabir zor anlar yaşadı

Son Dakika Dünya İsrail'in bombardımanına canlı yayında yakalanan kadın muhabir zor anlar yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Vatandaş : Bu zulme sessiz kalan bütün herkesi Rabbim ıslah Etsin 8 0 Yanıtla
  • Cool girl: Allah aşkına israildekilere yardım amaçlı yürüyüşler yapacağınıza gidin yardım edin siz protesto yaptınız ne oldu sizi kale dahi almıyorlar ALLAH israildeki Müslümanları ve bütün insanları korusun 5 0 Yanıtla
  • Adanali cemal : İslam ülkeleri birlik olup bu katil israyili hemen askeri müdahale yapmak zorundadır. İsrayil sizin kahrolsun demenizle olmuyor. Zalimin anladığı dil budur. İsrayilin tüm islam ülkelerini işgal etmeyi planlıyor. Kafanızı toprağa görmeyle size sıranın geleceğini değiştirmez israyili hemen vurması Lazım islam ülkelerinin bu ülke işgalcidir .saldırğandır. sömürgecidir. İşgalcidir. Katildir. 3 1 Yanıtla
  • Buruk bayram : Üzgünüz, kırgınız, kızgınız 3 0 Yanıtla

Advertisement