KAÜ Rektörü Azerbaycan'da Eğitim-Öğretim Kurumlarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Dünya

KAÜ Rektörü Azerbaycan'da Eğitim-Öğretim Kurumlarını Ziyaret Etti

KAÜ Rektörü Azerbaycan\'da Eğitim-Öğretim Kurumlarını Ziyaret Etti

KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz ile birlikte Azerbaycan Cumhuriyeti'nde bulunan çok sayıda eğitim-öğretim kurumunu ziyaret ettiler.

08.02.2012 14:51

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Kafkasya Üniversiteler Birliği Başkanı ve Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz ile birlikte Azerbaycan Cumhuriyeti'nde bulunan çok sayıda eğitim-öğretim kurumunu ziyaret ettiler.

Öncelikli olarak, Azerbaycan Cumhuriyeti, Eğitim Bakanlığı nezdinde görüşmelerde bulunan Rektör Özcan, Prof. Dr. İlham Teymüroğlu Pirememmedov tarafından ağırlandı ve Azerbaycan Eğitim Bakanı Mısır Merdanov ile görüştü.

Bakü Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abel Memmedlioğlu Meherremov, Hazar Üniversitesi Yöneticilerinden Hamlet İshaklı, Azerbaycan Turizm Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Cafer Mehmed oğlu Caferov, Bakü Slavyan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamal Mehdi oğlu Abdullayev, AMEA Folklor Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Muhtar Kazımoğlu İmanov, Azerbaycan Tıp Üniversitesi Rektörü

Prof. Dr. Emiraslanov Ehliman Tapdıkoğlu, Azerbaycan Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saniç ve Azerbaycan- Türkiye Özel Liseleri, Çağ ve Araz Öğretim Kurumları İşletmeleri Direktörü Dr. Enver Özeren ile görüşmelerde bulundular.

Bu görüşmeler çerçevesinde KAÜ ve bahsi geçen eğitim kurumları arasında esası, Mevlana Programı çerçevesinde öğretim elemanı ve öğrenci değişimine yönelik, işbirliği protokolleri imzalandı.

Son olarak Bakü'deki Türk Büyükelçiliğini ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Sami Özcan ile bereberindekiler temaslarını tamamlayarak yurda döndü.

- KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya KAÜ Rektörü Azerbaycan'da Eğitim-Öğretim Kurumlarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement