Rus televizyonu Putin'in karşısına oturan ABD'li gazeteciye tepki gösterdi: Bacaklarıyla ne yapıyor? - Son Dakika
Dünya

Rus televizyonu Putin'in karşısına oturan ABD'li gazeteciye tepki gösterdi: Bacaklarıyla ne yapıyor?

Rus devlet televizyonu, Putin'e Avrupa'daki gaz krizi hakkında soru soran ABD'li bir kadın gazeteciyi, sert bir şekilde suçladı. Kadın sunucunun etkinlikte bacaklarını Putin'e doğru uzatması ve diğer hareketleri, Ruslar tarafından cazibesini kullanmak olarak yorumlandı. Yorumcular sunucu hakkında "Eleştirilme korkusu olmadan kendini açıkça cinsel bir obje olarak konumlandırdı." ifadelerini kullandı.

19.10.2021 12:06  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya lideri Putin geçtiğimiz günlerde bir foruma katılmış ve sunucuyla olan diyaloğu gündem yaratmıştı. ABD'li bir kadın gazetecinin Rusya'nın Avrupa'ya gaz arzı hakkındaki sorusuna yanıt veren ardından aynı sorunun bir kez daha yöneltilmesiyle söylediklerinin dinlenmediğini düşünen Putin, "Önümde ne dediğimi duymamış gibi soruyu tekrarlayan güzel bir kadın var. Cevabı tekrar edeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

"PUTİN'İN İLGİSİNİ ÇEKMEYE ÇALIŞTI"

Rus devlet televizyonu da Vladimir Putin'in dikkatini dağıtmaya çalıştığı iddiasıyla ABD'li kadın sunucuya tepki gösterdi. Gamble'ın Rus liderin "dikkatini dağıtmaya" çalıştığını iddia ettiler.

Rus televizyonundan Putin'in karşısına oturan ABD'li gazeteciye tepki: Bacaklarıyla ne yapıyor?

BACAKLARINA DİKKAT ÇEKİLDİ

Başka bir sunucu olan Dmitry Kiselyov da, kadın sunucunun "vücut dilini tam gaz kullandığını" iddia etti. Bu sırada görüntüler moderatör Hadley Gamble'ın bacaklarına odaklandı. Bacak görüntüleri devlet televizyonu tarafından 69 yaşındaki Devlet Başkanı Putin'i gafil avlamak için başarısız bir girişim olarak görüldü.

Rus televizyonundan Putin'in karşısına oturan ABD'li gazeteciye tepki: Bacaklarıyla ne yapıyor?

CAZİBE VE ÇEKİCİLİK OLARAK YORUMLANDI

Görüntülerle ilgili yorum yapması istenen beden dili uzmanı Judy James, "tüm eski beden dili flört kılavuzları, ayağınızı birinin yönüne doğrultma hareketini cazibe ve çekicilik olarak işaret ettiğini" belirtti.

Rus televizyonu Putin'in karşısına oturan ABD'li gazeteciye tepki gösterdi: Bacaklarıyla ne yapıyor?

"KENDİNİ CİNSEL BİR OBJE OLARAK KONUMLANDIRDI"

Putin'in savunucusu olarak bilinen Kiselyov, izleyicilere şunları söyledi: "Özetlemek gerekirse, Hadley cüretkar davrandı, feministler tarafından eleştirilme korkusu olmadan kendini açıkça cinsel bir obje olarak konumlandırdı."

Rus televizyonu Putin\'in karşısına oturan ABD\'li gazeteciye tepki gösterdi: Bacaklarıyla ne yapıyor?

Son Dakika Dünya Rus televizyonu Putin'in karşısına oturan ABD'li gazeteciye tepki gösterdi: Bacaklarıyla ne yapıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ertan Aktas: Putin napsin onu Rusyada manita yok sanki 78 2 Yanıtla
  • Mehmet Yavuz: putin amcamız ne yapıyor ayakları ile 52 9 Yanıtla
  • eren eren: Ne var yani kadının canı putini çekmiş ?? 47 6 Yanıtla
  • Kate Middleton'ın öldüğü iddiasıyla gündeme gelen kadın kim?
    09:50 Kate Middleton'ın öldüğü iddiasıyla gündeme gelen kadın kim?

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken görüntülendi. Ancak bu sefer de videodaki kadının Kate olmadığı iddiası gündeme geldi.

  • Hakkari-Çukurca kara yolu çığ nedeniyle kapandı
    09:39 Hakkari-Çukurca kara yolu çığ nedeniyle kapandı

    Hakkari'de Depin mevkisinde düşen çığ nedeniyle Hakkari-Çukurca kara yolu kapandı. Karayolları ve belediye ekipleri çalışma başlattı. Polis, Jandarma ve Karayolları ekipleri önlem aldı. Yaklaşık 10 metrelik kar yığınının bulunduğu yolun iki tarafında araçlar bekliyor. Su birikintileri ve taş düşmesi nedeniyle başka bir bölgede de temizlik çalışmaları yapılıyor.

  • Japonya Merkez Bankası, negatif faiz politikasını sonlandırıyor
    09:24 Japonya Merkez Bankası, negatif faiz politikasını sonlandırıyor

    Japonya Merkez Bankası (BoJ), büyük şirketlerdeki ücret artışlarının ardından negatif faiz politikasına son verme kararı aldı. BoJ, kısa vadeli faiz oranlarını yüzde eksi 0,1'den yüzde 0 ila yüzde 0,1 aralığına yükseltme kararı aldı. Bu kararla birlikte BoJ, dünyanın önde gelen merkez bankaları arasında negatif faiz politikasını terk eden son banka oldu. ABD Merkez Bankası (Fed), Avrupa Merkez Bankası (ECB) ve İngiltere Merkez Bankası (BoE) salgın sonrasında enflasyonu dizginlemek için faiz artırımlarına giderken, BoJ ise ekonomik büyümeyi canlandırmak için ultra gevşek para politikasını sürdürdü.

  • 7 Ekim'den bu yana bir ilk! İsrail, Kassam Tugayları lideri Mervan İssa'yı öldürdü
    09:20 7 Ekim'den bu yana bir ilk! İsrail, Kassam Tugayları lideri Mervan İssa'yı öldürdü

    İsrail ordusunun Kassam Tugayları liderlerinden "Gölge Adam" olarak bilinen Mervan İssa'yı öldürdüğü iddiası dünya gündemine bomba gibi düşerken, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan da geçen hafta servis edilen haberleri doğruladı. 7 Ekim 2023'te başlayan savaşta ölen en üst düzey Hamas üyesi olan İssa'nın İsrail saldırısında hayatını kaybettiğini açıklayan Sullivan, örgütün diğer liderlerinin de Gazze'deki tünellerde saklandığını tahmin ettiklerini söyledi.

  • Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi
    07:37 Bitlis'te Yağış Sonucu Heyelan Meydana Geldi

    Bitlis'te iki gündür süren yoğun yağışlar, Bitlis-Baykan kara yolunda heyelanın yaşanmasına sebep oldu. Heyelan esnasında yoldan geçen bir otomobil, toprak ve kaya parçalarının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Karayolları ekipleri ve AFAD, temizlik çalışmalarına başladı.

  • ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Hamas'ın üç numaralı ismi öldürüldü
    07:22 ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı: Hamas'ın üç numaralı ismi öldürüldü

    ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Hamas'ın askeri kanadının üç numaralı ismi Marwan Issa'nın İsrail saldırısında öldürüldüğünü açıkladı. Issa, İsrail'in öldürdüğü en üst düzey Hamas yetkilisi olarak biliniyordu. Hamas ise ölüm haberine yönelik bir açıklama yapmadı. ABD, Hamas'ın diğer liderlerinin Gazze'deki tünellerde saklandığını tahmin ediyor. İsrail basınına göre Issa, Gazze'nin Nuseyrat mülteci kampının altındaki tünelleri hedef alan hava saldırısında öldürüldü. Avrupa Birliği de Issa'yı terör listesine eklemişti. ABD Başkanı Joe Biden ise İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'ya Refah'a saldırmanın bir hata olacağını söyledi.

  • Gazze'de Ramazan Ayında Açlık Krizi: İsrail'in Bombardımanı Sonucu Gıda Yardımları Ulaştırılamıyor
    05:37 Gazze'de Ramazan Ayında Açlık Krizi: İsrail'in Bombardımanı Sonucu Gıda Yardımları Ulaştırılamıyor

    Gazze bu yıl Ramazan ayını İsrail saldırılarının neden olduğu açlık içinde karşıladı.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.


Advertisement