Resmen katliam! Moskova'daki kanlı saldırıda konser salonun içinden görüntüler - Son Dakika
Dünya

Resmen katliam! Moskova'daki kanlı saldırıda konser salonun içinden görüntüler

Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Crocus City Hall konser alanında gerçekleştirilen silahlı saldırıda 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti. Saldırı anında konser salonunun içinde çekilen görüntüler ortaya çıktı.

23.03.2024 09:52  Güncelleme: 09:55

Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Crocus City Hall konser alanında silahlı saldırı gerçekleştirildi. 60'tan fazla kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyı DEAŞ üstlenirken konser salonun içinden görüntüler ortaya çıktı.

Saldırı sonrası ilk açıklamasını yapan Devlet Başkanı Vladimir Putin, terör saldırısında yaralanan herkese acil şifalar dilerken Kremlin, aralarında Federal Güvenlik Servisi (FSB) başkanı Alexander Bortnikov'un da bulunduğu güvenlik şefleri tarafından Putin'e dakika dakika bilgi verildiğini duyurdu.

Rusya'daki kanlı saldırıda konser salonun içinden görüntüler

"ÖLÜME ÖLÜM" MESAJI

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Medvedev ise saldırı sonrası çok sert bir açıklama yaparak "Ölüme ölüm" mesajı verdi. Saldırının arkasında Ukrayna olabileceğini belirten Medvedev "Şiddete güçle karşılık verilmediği sürece hiçbir mahkeme ve soruşturmanın faydası olmayacaktır. Bunların Kiev rejiminin teröristleri olduğu tespit edilirse hepsi acımasızca yok edilmelidir" ifadelerini kullanmıştı.

Rusya'daki kanlı saldırıda konser salonun içinden görüntüler

KAN DONDURAN GÖRÜNTÜLER

Sosyal medyaya düşen bir videolarda konser salonundaki izleyicilerin canlarını kurtarmak için çığlıklar içinde kaçıştığı, en az 4 silahlı saldırganın rastgele ateş açtığı görüldü. Videolardan birinde saldırganın konser salonunun lobisinde yatan cansız bedenlere yakın mesafeden ateş açtığı görülürken başka bir videoda insanların arkalarında yanan konser salonunun çatısından yardım istediği görülüyor.

Resmen katliam! Moskova\'daki kanlı saldırıda konser salonun içinden görüntüler

Son Dakika Dünya Resmen katliam! Moskova'daki kanlı saldırıda konser salonun içinden görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Hamit Gündoğdu: Bu canice saldırıyı yapan, organize eden ve camilerini tereyağından kıl çeker gibi çıkartan ABD'den başkası olamaz. Bu saldırıda Ukrayna'nın da parmağı var.. savaş kaçınılmaz ise olur ama delikanlılık silahlı insana yapılana denir.. bundan sonrası savaşın çok acımasız olacağına işarettir.. ABD ve Avrupa'nın da isteği budur.. Rusya'da bundan sonra sevecen tavır almayacak.. ABD'yi bile iyi günler beklemiyor olabilir. 98 6 Yanıtla
    Ercan Karatas: Zaten heryerde onlar var 2 hafta önce kendi halkını uyarmış kalabalıktan uzak durun diye 52 1
  • Gökhan pars: Nükleer fisyona hazır olsun bunu yapan yaptıran,gerek de… 24 16 Yanıtla
  • Cihana Alp: Sonunun nerede bittiğini bilmediğimiz kâinatın büyüklüğü karşısında yaşadığımız dünya bir pire kadar bile olmayabilir ama insanlık yıllar geçtikçe insani vasıflarından uzaklaşıyor.ölenlerin toprağı bol olsun, 33 5 Yanıtla
  • necmettin durmaz: deaş demek ABD demek 18 1 Yanıtla
  • huseyin ergun: Eğer cihatçıysanın düşman belli ABD İsrail İngiltere Fransa. 8 1 Yanıtla
  • mustafa kemal ünal: senin burada haziran 2015 aralık 2016 da olmuştu hatırlarsan huzur içinde çözülsün dedikten sonra putinde aynısını yapnıştır 0 0 Yanıtla

Advertisement