Siirt'teki maden göçüğünde ölen işçilerin kimlikleri belirlendi - Son Dakika
Dünya

Siirt'teki maden göçüğünde ölen işçilerin kimlikleri belirlendi

Siirt'in Şirvan ilçesindeki özel bir şirkete ait bakır madeninde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilerin kimlikleri açıklandı. Zekai Can Çalık, Orhan Gültekin ve Emre Gökduman'ın öldüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.

23.11.2023 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te maden ocağında göçük: 3 ölü, 2 yaralı (3)

Siirt'in Şirvan ilçesi Maden köyündeki özel şirkete ait bakır madeninde meydana gelen göçükte yaşamını yitiren işçilerin Giresun nüfusuna kayıtlı Zekai Can Çalık (32), Siirt nüfusuna kayıtlı Orhan Gültekin (26) ve İzmir nüfusuna kayıtlı Emre Gökduman (24) olduğu belirtildi.

Otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınan Orhan Gültekin'in cenazesi, kent merkezindeki Zevye Mezarlığı'nda toprağa verildi. Emre Gökduman'ın cenazesinin İzmir'e, Zekai Can Çalık'ın ise Giresun'a gönderileceği belirtildi. Yaralı 2 işçinin tedavilerinin ise sürdüğü bildirildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Bu arada olaya ilişkin Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında maden ocağında ekipler inceleme yaptı. Göçüğe ilişkin Y.K, A.T. ve D.A. gözaltına aldı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. (DHA)

Siirt\'teki maden göçüğünde ölen işçilerin kimlikleri belirlendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Siirt'teki maden göçüğünde ölen işçilerin kimlikleri belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement