HEPSİBURADA İŞ ORTAĞIM PROJESİ, İSTANBUL'DA KOBİ'LERLE BULUŞTU - Son Dakika
Ekonomi

HEPSİBURADA İŞ ORTAĞIM PROJESİ, İSTANBUL'DA KOBİ'LERLE BULUŞTU

ticaret markası Hepsiburada kazançlı, kaliteli ve güvenli e-ticaret için kendisini seçen 88 bini aşkın mevcut iş ortaklarına ve yeni paydaşlarına sunduğu 'Hepsiburada İş Ortağım? projesini anlatmak için İstanbul'da bir program düzenledi.

24.10.2022 15:49  Güncelleme: 16:28

E-ticaret markası Hepsiburada kazançlı, kaliteli ve güvenli e-ticaret için kendisini seçen 88 bini aşkın mevcut iş ortaklarına ve yeni paydaşlarına sunduğu 'Hepsiburada İş Ortağım? projesini anlatmak için İstanbul'da bir program düzenledi. ?Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları'nın üçüncü etabına katılanlara özel avantajlar sunuldu. Akbank iş birliğiyle işini büyütmek isteyen KOBİ'ler için 'KOBİ Hareketi? başlatan Hepsiburada, iş ortaklarına ve potansiyel satıcılarına verdiği güçlü desteği anlatmak için İstanbul, Ankara ve İzmir'de bir dizi etkinlik düzenledi. Mevcut ve yeni iş ortakları için başlattılan projeyi Anadolu'ya da yaymayı amaçlayan ?Hepsiburada İş Ortağım Buluşmaları'nın üçüncü etabı ise bugün İstanbul'da çok sayıda işletme sahibinin katılımıyla gerçekleştirildi. Buluşmada proje sayesinde sağlanan destekler aktarıldı.

'KOBİ'LERE EKSTRA GÜÇ? Programda konuşan Hepsiburada Pazarlama Grup Başkanı Ender Özgün, 'Banka kuruluşuyla yaptığımız ortak aktiviteyle Türkiye'nin farklı yerlerinden KOBİ'lerimize, önümüzdeki dönem işlerini nasıl büyüteceklerini, e-ticaretin onlara nasıl bir kaldıraç olacağını anlatmak için buradayız. İzmir'de, Ankara'da etkinliklerimizi yaptık. Şimdi de İstanbul'daki iş ortaklarımıza e-ticaretin işlerini nasıl büyüteceklerini göstermek için bir toplantı yapıyoruz. Özellikle pandemiyle Türkiye'de e-ticaret ciddi bir ivme kazandı. Bu da toplam yaptığımız işlerin büyük bir ölçeğinin iş ortakları aracılığından, pazar yeriyle yapıldığını düşündüğünüzde KOBİ'lere ekstra bir güç demek. Burada onlara e-ticaret üzerinde başarılı olabilmeleri için nasıl ürünlerini başarılı bir şekilde platformumuza koyabileceklerini, pazarlama faaliyetlerini nasıl kaldıraç olarak kullanabileceklerini, aslında platform üzerinde bulunan on milyonlarca müşteriye nasıl ulaşabileceklerini gösteriyoruz' açıklamasını yaptı.

'EN ÖNEMLİ KONU FİNANSMAN? İş ortakları için en önemli konulardan birinin finansman olduğuna değinen Özgün sözlerini şöyle sürdürdü:

'Bu çerçevede iş birliği yaptığımız banka, onlara gerekli desteği sağlıyor. Önümüzdeki dönem de 'Efsane Kasım' dönemi. Satışların daha da artmasını bekliyoruz. Müşterilerin avantajlı fiyatlara ve uygun ödeme koşullarına ihtiyaçları var. Bu çerçevede bankalar bizim için çok önemli iş ortakları. Akbank'a da bu çerçevede bize verdiği destek için çok teşekkür ediyoruz.'

HEPSİBURADA İŞ ORTAĞIM PROJESİ, İSTANBUL\'DA KOBİ\'LERLE BULUŞTU
Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi HEPSİBURADA İŞ ORTAĞIM PROJESİ, İSTANBUL'DA KOBİ'LERLE BULUŞTU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement