Demir Adam Robert Downey Jr'ın Evi de Kendisi Gibi İlginç - Son Dakika
Emlak

Demir Adam Robert Downey Jr'ın Evi de Kendisi Gibi İlginç

Demir Adam Robert Downey Jr\'ın Evi de Kendisi Gibi İlginç

11.12.2017 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemde Iron Man (Demir Adam) filmleriyle ününü tüm dünyaya yayan Amerikalı aktör Robert Downey Jr, gerçek hayatında da bu filmlerde oynadığı Tony Stark karakteri gibi renkli bir kişilik. Robert Downey Jr'ın evi de ünlü aktörün ilginç kişiliğinin en büyük örneklerinden biri olarak göze çarpıyor.

52 yaşındaki aktörün ve ailesinin yaşadığı ev, yel değirmeni şeklindeki tasarımıyla görenleri şaşkına çeviriyor. Üstelik evin aslında daha önce gerçek bir yel değirmeni olarak kullanıldığını duyanların şaşkınlığı daha da artıyor.

Ahşap tonların yerine canlı renkler

Robert Downey Jr. ile ünlü aktörün eşi Susan, oğlu Exton Elias ve kızı Avri Roel'in yaşadığı bu ilginç ev, New York'un hemen dışında bulunan The Hamptons kasabasında yer alıyor. Aile bu yel değirmenini 2015'te satın aldıktan sonra kendi zevklerine göre yeniden tasarlamış. Robert Downey Jr. bu ilginç evle ilgili, "Herkesin milyonlarca kez gördüğü bir tasarım olmasını istemedik. Ayrıca karım da ben de sıkıcı tasarımlardan nefret ederiz" diyor.

Evi satın aldıktan sonra New York'un önde gelen tasarımcılarıyla çalışan Robert Downey Jr. ve eşi Susan'ın bu ilginç evde yaptıkları en büyük değişiklik iç mekanlarda. Satın aldıklarında ahşap tonların hakim olduğu evin içi; artık modern, hatta post modern bile denebilecek bir sanat eserini andırıyor.

Evin içine girer girmez misafirleri karşılayan tablolar, "çocuk Picasso'nun" elinden çıkmış gibi duruyor. Bu soyut ve çok renkli tarz, evin geri kalanında da hem duvarlardaki tablolarda hem de oturma gruplarında kendini hissettiriyor. Mutfak tezgahından evin arka bölümündeki verandaya kadar her noktada canlı renkler öne çıkıyor.

Bahçede bir zombi ve dev bir peygamberdevesi!

Evin içi gibi dışında da ilginç noktalar göze çarpıyor. Bahçede bulunan ve uzunluğu beş metreyi aşan dev peygamberdevesi heykeli, Litvanyalı heykeltıraş Andrius Petkus'un imzasını taşıyor ve bahçeye 2015 yılından sonra, yani Robert Downey Jr. ve ailesinin isteği üzerine yerleştiriliyor.

Evin girişinde bulunan küçük rüzgar gülü ise bir zombi şeklindeki tasarımıyla ilgi çekiyor. Rüzgar estikçe zombinin kolları dönmeye başlıyor. Susan Downey bu rüzgar gülüyle ilgili "Bizden önce de vardı. Ne yaptıysak kurtulamadık" sözleriyle şaka yapmaktan kendini alamasa da, evin 2015'teki haliyle şimdikini kıyaslayanlar, zombi şeklindeki bu rüzgar gülünün de yeni tasarımın bir parçası olduğunu kolaylıkla anlayabiliyor. Zira 2015'teki o klasik tasarımın yerine gelen her şey, renkli ve eğlenceli bir bütünün parçaları olarak birbirleriyle büyük uyum sağlıyor. Dolayısıyla bu ev de, Hollywood dünyasında sahiplerine en çok yakışan evlerden biri olarak akıllara kazınıyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Demir Adam Robert Downey Jr'ın Evi de Kendisi Gibi İlginç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement