Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Heybeliada'ya Hareket Etti - Son Dakika
Genel

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Heybeliada'ya Hareket Etti

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Heybeliada'ya hareket etti Çipras, Ruhban Okulu'nu ziyaret eden ilk Yunan Başbakan olacakİSTANBUL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye gelen Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Ayasofya'yı ziyaretinin ardından Ruhban Okulu'na...

06.02.2019 11:26

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Heybeliada'ya hareket etti

Çipras, Ruhban Okulu'nu ziyaret eden ilk Yunan Başbakan olacak

İSTANBUL - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye gelen Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Ayasofya'yı ziyaretinin ardından Ruhban Okulu'na gitmek için Kabataş İskelesine geldi. İskele çevresindeki vatandaşlarla tokalaşan Çipras, ardından bindiği yatla Heybeliada'ya hareket etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye gelen Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Ankara'daki temaslarının ardından İstanbul'a geldi. Çipras, yoğun güvenlik önlemleri altında Ayasofya'yı ziyaret etti. Ziyaretin ardından Yunan Başbakan, Heybeliada'daki Ruhban Okulu'nu ziyaret etmek için Kabataş İskelesi'ne geldi. Burada iskelenin çevresindeki vatandaşlarla selamlaşarak tokalaştı. Çipras ve beraberindekiler iskelede bekleyen yata bindi. Çipras'a eşi Peristera Baziana ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın eşlik etti. Çipras'ın binmesiyle yat Heybeliada'ya hareket ederken yata gazetecileri taşıyan bir yat daha eşlik etti. Çipras'ın ziyareti için ise geniş güvenlik önlemleri alındı. Çipras, 48 yıldır kapalı olan Ruhban Okulu'nu ziyaret eden ilk Yunan Başbakan olacak.

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Heybeliada\'ya Hareket Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Heybeliada'ya Hareket Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement