10 İlde Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor - Son Dakika
Güncel

10 İlde Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor

10 İlde Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, bu gece saatlerinden 13 Mayıs Pazartesi akşam saatlerine kadar 10 ilde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların bazı bölgelerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Vatandaşlar ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmalıdır.

12.05.2024 14:33

(ANKARA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) paylaştığı verilere göre, bu gece saatlerinden 13 Mayıs Pazartesi akşam saatlerine kadar 10 ilde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

MGM'nin yaptığı açıklamaya göre, bu gece saatlerinden yarın akşam saatlerine kadar Adıyaman, Elazığ, Diyarbakır, Bingöl, Batman, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Şanlıurfa'nın kuzeyi ve Erzincan'ın doğusunda yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

MGM, yağışların, Erzincan, Tunceli, Erzurum, Kars ve Ardahan'ın rakımı 2 bin metre üzeri yerlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağını kaydetti.

Meteoroloji, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına, yüksek ve dağlık kesimlerde buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 10 İlde Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement