Akhisar Belediyespor Kaleci Oğuz'dan Güvence - Son Dakika
Güncel

Akhisar Belediyespor Kaleci Oğuz'dan Güvence

Akhisar Belediyespor Kaleci Oğuz\'dan Güvence

Spor Toto Süper Lig'deki ilk mağlubiyetini 4-0'lık skorla İstanbul Başakşehir'den alarak liderlik koltuğundan inen Akhisar Belediyespor'un file bekçisi Oğuz Dağlaroğlu, yenilgiden ders çıkardıklarını söyledi.

11.10.2014 12:16

Spor Toto Süper Lig'deki ilk mağlubiyetini 4-0'lık skorla İstanbul Başakşehir'den alarak liderlik koltuğundan inen Akhisar Belediyespor'un file bekçisi Oğuz Dağlaroğlu, yenilgiden ders çıkardıklarını söyledi. Yeşil-siyahlılarda 4 sezondur kaleyi koruyan 35 yaşındaki eldiven, "Futbol hayatımın en önemli ve mutlu yıllarını Akhisar'da geçirdim. Son 3 sezondur Süper Lig'de büyük tecrübe kazandık. Yeni sezona 4 haftada 10 puanla başladık ama Başakşehir'den beklenmedik yenilgi aldık" dedi.

Ligde bir daha benzer bir sonucun yaşanmayacağına inandığını söyleyen Oğuz, "Dünyanın en güçlü takımları bile beklenmedik yenilgiler alıyor. Ligin zorluk derecesi her hafta artacak. Gücümüzü biliyoruz ve başarılı olacağız. Önümüzdeki 4 maçlık periyotta Kasımpaşa, Kardemir Karabükspor, Trabzonspor ve Gaziantepspor'la karşılaşacağız. Bu karşılaşmaları maksimum puanla kapatarak üst gruptaki yerimizi korumayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı. - Akhisarmanisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akhisar Belediyespor Kaleci Oğuz'dan Güvence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement