Erdoğan, 15 Yıl Önceki Hedefini Gerçekleştirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Erdoğan, 15 Yıl Önceki Hedefini Gerçekleştirdi

28.08.2014 09:44  Güncelleme: 11:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Pınarhisar Cezaevi'ndeki günlerinde "Hedefim Çankaya Köşkü'ne çıkmaktır" şeklindeki hedefini 15 yıl sonra gerçekleştirdi.

Seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Pınarhisar Cezaevi'ndeki günlerinde "Allah nasip ederse nihai hedefim Çankaya Köşkü'ne çıkmaktır" dediği ortaya çıktı.

Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'in Basın Danışmanı ve Gazeteci-Yazar Bilal Çetin'in 2003 yılında yayınlanan "Türk Siyasetinde Bir Kasımpaşalı: Tayyip Erdoğan" isimli kitabında Erdoğan'ın nihai hedef olarak, Çankaya Köşkü'ne çıkarak cumhurbaşkanı olmayı belirlediği anlatılıyor.

"ENGELLERİ TEKER TEKER AŞACAĞIM"

Çetin'in kitabında Erdoğan'ın ziyarete gelenlere "Önüme hangi engeller çıkartılırsa çıkartılsın bu engelleri teker teker aşacağım. Ferhat'ın Şirin' kavuşması gibi ben de milletime bir gün kavuşacağım. Allah'ın izni ve milletin sağduyusu ile Türkiye'nin en büyük partisini kuracağım ve bir gün Başbakanlık koltuğuna oturacağım. Başbakanlık koltuğuna oturmadan ölürsem gözüm arkada kalır. Allah nasip ederse bir nihai hedefim, Çankaya Köşkü'ne çıkmaktır" dediği aktarılıyor.

HEDEFİNE 15 YIL SONRA ULAŞTI

Cumhurbaşkanlığı koltuğuna bugün oturacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Pınarhisar Cezaevinde belirlediği hedefe 15 yıl sonra ulaştığı görülüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdoğan, 15 Yıl Önceki Hedefini Gerçekleştirdi - Son Dakika


Advertisement