Alman Golfçüler Antalya'ya Geliyor - Son Dakika
Güncel

Alman Golfçüler Antalya'ya Geliyor

Alman Golfçüler Antalya\'ya Geliyor

Alman golfçüler, İstanbul'daki terör saldırısına rağmen Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenecek turnuvaya katılacak.

15.01.2016 12:37

Alman golfçüler, İstanbul'daki terör saldırısına rağmen Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenecek turnuvaya katılacak. 12 ülkeden golfçülerin yarışacağı turnuvaya, terör saldırısı sonrası Polonya ve Kanadalı golfçüler ise katılmama kararı aldı.

Pegasus Hava Yolları'nın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Golf Mad Pro- Am Golf Turnuvası, Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum Carya ve Natioanal Golf kulüplerinde gerçekleştirilecek. Bu yıl 12'ncisi yapılacak turnuva 18 Ocak'ta başlayacak ve 5 gün sürecek. 14 ülkeden golfçülerin katılacağı açıklanan turnuvaya, İstanbul Sultanahmet'teki saldırı sonrası Polonya ve Kanadalı sporcular katılmaktan vazgeçti. 3 Alman takımı ise aynı saldırıda yurttaşlarını kaybetmesine rağmen turnuva rezervasyonunu iptal etmedi. Polonya ve Kanadalı sporcuların kararının ardından katılımcı ülke sayısı 12'ye düştü. Turnuvada toplam 70 sporcu mücadele edecek.

REGNUM CARYA'DA KONAKLAYACAKLAR

Turnuvayla ilgili açıklama yapan National Golf Kulüp Müdürü Bekir Kara, "İstanbul'da patlayan bombadan sonra Kanada ve Polonya'dan iki takım turnuvadan çekilmesine rağmen, aylar öncesinden turnuvaya kaydını yaptıran 3 Alman takımı ise teröre inat Türkiye'ye gelerek turnuvaya katılacak. G-20 Liderler Zirvesi'nin yapıldığı Regnum Carya Golf Otel'de kalacak. Sporcular, aynı gruba ait iki golf sahasında turnuva maçlarına çıkacak" dedi.

Avrupa Bayanlar Tour'dan 5 profesyonel oyuncunun da davet edildiği turnuvaya Türkiye'den de katılım olacağını anlatan Bekir Kara, Almanya, İngiltere, İsveç, Bulgaristan, Slovenya, Belçika ve İskoçya'nın da aralarında bulunduğu 12 ülkeden takımların turnuvada mücadele edeceğini kaydetti. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alman Golfçüler Antalya'ya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement