Ankara Film Festivali 33. Kez Perdelerini Açtı... Levent Gök: "Ankara'nın Bir Marka Şehri Olmasında Önemli Unsurlarından Biri Ankara Film Festivali" - Son Dakika
Güncel

Ankara Film Festivali 33. Kez Perdelerini Açtı... Levent Gök: "Ankara'nın Bir Marka Şehri Olmasında Önemli Unsurlarından Biri Ankara Film Festivali"

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen 33. Ankara Film Festivali, dün gerçekleştirilen törenle başladı. Törene katılan CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Ankara bir kültür merkezi. Üniversitelerin yoğunluğu ve Ankaralıların sanata olan duyarlılığı her sene bu festivale yansıyor. Ankara’nın bir marka şehri olmasında önemli unsurlarından biri Ankara Film Festivali” dedi. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ise, “Öğrencilik dönemimde de yakından takip ederdim ve diliyorum ki bu festival her yıl daha da güçlenerek devam edecek. Bu festivalden de uluslararası ödüller çıkacak. Çok daha etkin, çok daha geniş çaplı olacak” diye konuştu.

04.11.2022 11:45  Güncelleme: 12:08

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen 33. Ankara Film Festivali, dün gerçekleştirilen törenle başladı. Törene katılan CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, "Ankara bir kültür merkezi. Üniversitelerin yoğunluğu ve Ankaralıların sanata olan duyarlılığı her sene bu festivale yansıyor. Ankara'nın bir marka şehri olmasında önemli unsurlarından biri Ankara Film Festivali" dedi. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ise, "Öğrencilik dönemimde de yakından takip ederdim ve diliyorum ki bu festival her yıl daha da güçlenerek devam edecek. Bu festivalden de uluslararası ödüller çıkacak. Çok daha etkin, çok daha geniş çaplı olacak" diye konuştu.

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından 3-11 Kasım'da düzenlenen 33. Ankara Film Festivali, dün açılış töreniyle başladı. Gazeteci Ünsal Ünlü'nün sunumunu yaptığı törene ödül sahiplerinin yanı sıra CHP Ankara Milletvekili Levent Gök ve eşi Nezahat Gök, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, belgesel yönetmeni ve yazar Nebil Özgentürk, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Andreas Treske ve Gülden Treske katıldı.

Levent Gök, festivale ilişkin ANKA Haber Ajansı'na şunları dedi:

"ANKARA BİR KÜLTÜR MERKEZİ"

"Pandemiden sonra bir film festivalinde Ankaralılar heyecanla bu festivali bekliyorlar. Ankara bir kültür merkezi. Üniversitelerin yoğunluğu, öğrencilerimizin fazla sayıda olması ve Ankaralıların sanata olan duyarlılığı her sene bu festivale yansıyor. Ankara'nın bir marka şehri olmasında önemli unsurlarından biri Ankara Film Festivali. Biz de heyecanla bekledik; bugün geldik. Yine bakıyoruz bütün Ankaralılar bu festival için salonu doldurmuş durumda. Çok güzel filmler var, çok güzel gösterimler olacak. Biz de zamanımızı buna uydurmaya çalışacağız ve filmleri izlemeye çalışacağız. Ankara'mıza değer katan bu film festivalini gerçekleştiren, emeği geçen herkesi özellikle sanatçılarımızı kutluyorum"

"BU FESTİVAL HER YIL DAHA DA GÜÇLENEREK DEVAM EDECEK"

Aylin Nazlıaka ise şunları kaydetti:

"Tam 33 yıldır Cumhuriyetimizin başkentinde önemli bir festival düzenleniyor. Her ne kadar pandemi nedeni ile kısa bir ara verilse de bu festivalin her daim Ankara'nın kültür hayatına çok önemli bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Hem bir Ankara siyasetçisi olarak hem bir Ankaralı olarak hem bir sinemasever olarak her yıl bu festivale katılmayı çok ama çok önemsiyorum. Öğrencilik dönemimde de yakından takip ederdim ve diliyorum ki bu festival her yıl daha da güçlenerek devam edecek. Bu festivalden de uluslararası ödüller çıkacak. Çok daha etkin, çok daha geniş çaplı olacak. Bu dilekler ile tüm emeği geçenlere de teşekkür ediyorum."

Ankara Film Festivali 33. Kez Perdelerini Açtı... Levent Gök: "Ankara\'nın Bir Marka Şehri Olmasında Önemli Unsurlarından Biri Ankara Film Festivali"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ankara Film Festivali 33. Kez Perdelerini Açtı... Levent Gök: 'Ankara'nın Bir Marka Şehri Olmasında Önemli Unsurlarından Biri Ankara Film Festivali' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement