İki araç birbirine girdi: 4 ölü, 2 yaralı - Son Dakika
Güncel

İki araç birbirine girdi: 4 ölü, 2 yaralı

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Kazanın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

08.02.2024 12:49  Güncelleme: 00:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucunda yaşanan kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

KARŞI YÖNDEN GELEN ARAÇLA ÇARPIŞTI

Nallıhan- Bolu kara yolunun 6. kilometresindeki Bozyaka köyü mevkiinde, sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen 06 NBH 56 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 06 DGG 781 plakalı otomobille çarpıştı.

4 kişinin hayatını kaybetmesine ve 2 kişinin de yaralanmasına neden olan kaza sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Nallıhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, buradaki ilk müdahalenin ardından Ankara'daki başka hastanelere sevk edildi. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazesi ise Nallıhan Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

İki otomobilin birbirine girdiği kazada 4 ölü, 2 yaralı
İki araç birbirine girdi: 4 ölü, 2 yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İki araç birbirine girdi: 4 ölü, 2 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kzk : Şu tofaş grubunu artık trafikten çekin. Ölen öldüğü ile kalıyor, karşı tarafta hem vicdan azabı çekiyor, hemde hukukun karşına çıkıyor 10 1 Yanıtla

Advertisement