Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı'nda Kanalizasyon Çalışması Başlattı - Son Dakika
Güncel

Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı'nda Kanalizasyon Çalışması Başlattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı\'nda Kanalizasyon Çalışması Başlattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı ilçesinin Altınkale, Bahçeyaka, Yeniköy ve Çıplaklı Mahalleleri'nde yaklaşık 350 milyon TL'lik kanalizasyon çalışması başlattı. Çalışma kapsamında Döşemealtı ilçesinde bulunan kanalizasyon ağı genişletilecek ve foseptik sorunu yaşanan yerlerde vatandaşların atık suları kanalizasyon şebeke hattına bağlanacak.

12.05.2024 10:29  Güncelleme: 12:01

(ANTALYA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi, Döşemealtı ilçesinin Altınkale, Bahçeyaka, Yeniköy ve Çıplaklı Mahalleleri'nde yaklaşık 350 milyon TL'lik kanalizasyon çalışması başlattı.

Antalya Büyükşehir, 19 ilçede altyapı eksikliği yaşayan mahallelerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ASAT Genel Müdürlüğü, Döşemealtı ilçesi Altınkale, Bahçeyaka, Yeniköy ve Çıplaklı Mahalleleri'nde kanalizasyon çalışması gerçekleştiriyor.

ASAT Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Yapım İşleri Şube Müdürü Mehmet Büyükokan, çalışmalara ilişkin şu bilgileri verdi:

"Döşemealtı ilçesinde başlattığımız kanalizasyon çalışması Dünya Bankası ve kredili işler kapsamında yürüttüğümüz bir çalışma. Altınkale, Bahçeyaka, Yeniköy ve Çıplaklı Mahalleleri'ni kapsayan çalışmamız toplamda yaklaşık 76 kilometredir. Altyapı çalışmamızın yüzde 15'lik kısmına karşılık gelen yaklaşık 10 kilometrelik kısmını tamamladık. Çalışmayla Döşemealtı ilçesinde bulunan kanalizasyon ağını genişleterek foseptik sorunu yaşanan yerlerde, vatandaşların atık sularını kanalizasyon şebeke hattına bağlayacağız. Döşemealtı'nı modern bir altyapı hizmetiyle buluşturmayı hedefliyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı'nda Kanalizasyon Çalışması Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement