ARDA/FED Ardahanlı İş Adamlarını Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

ARDA/FED Ardahanlı İş Adamlarını Buluşturdu

ARDA/FED Ardahanlı İş Adamlarını Buluşturdu

Gazeteci Fakir Yılmaz'ın başkanlığını yaptığı Ardahan Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği, 'Ardahanlı İş adamları Buluşuyor' toplantısında birlik ve beraberlik mesajı verildi.

14.12.2015 10:12  Güncelleme: 10:14

Merkezi İstanbul Şişli'de bulunan ve çatısı altında 47 Ardahan Derneğinin bir araya geldiği, 'İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği, 'Ardahanlı İş adamları Buluşuyor' adlı kahvaltılı toplantıda ülke ve dünyada yaşanan gelişmeler ile ilgili kamuoyuna yönelik bir basın bildirgesi yayınlandı.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI

ARDA/FED toplantısında bir araya gelen Ardahanlı İşadamları ülkede ki istikrar ve kardeşlik hukuku için başta siyasi partiler olmak üzere, STK, sendika, basın ve medyanın uyum içinde olmaları şart olduğunu ve her kesimin tek ses halinde hareket etmelerini istediler.

BAŞKAN YILMAZ'DAN İŞ ADAMLARINA ÇAĞRI

Toplam 40 İşadamı ve Sanayicinin yanı sıra bir çok Ardahanlı gazetecinin de katıldığı, 'Ardahanlı İşadamları Buluşuyor' başlıklı toplantıya başkanlık eden Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Fakir Yılmaz, birlik, beraberlik içinde yaşanılan güzelim ülkemizin güzel geleceği için ekonominin şart olduğu bu nedenle ekonomiye yön veren iş adamlarının da yaşanan sosyal gelişmelere duyarlı olması, onların çağrılarının başta hükümet tarafından olmak üzere topluma yön veren stk'lar, basın ve medya tarafından dikkate alınması gerektiğine dikkat çekti.

KATILANLAR ELİ BOŞ GÖNDERİLMEDİ

İstanbul Marrıott Hotel'de düzenlenen ve daha sonra Şişli'de bulunan ARDA/FED merkezinde devam eden toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. Bu toplantıya benzer toplantıların rutin hale getirilip, en azından ayda bir yapılmasına karar kılınan ve ARDA/FED yöneticilerinin ev sahipliği yaptığı ilk toplantıya katılanlara Damal Bebeği, Ardahan Kaşar'ı ve Ardahan Balı'nın hediye edilmesi ardından kamuoyuna bir sonuç bildirgesi yayınladı.




Son Dakika Güncel ARDA/FED Ardahanlı İş Adamlarını Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement