Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi Altınoluk'ta Açıldı - Son Dakika
Güncel

Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi Altınoluk'ta Açıldı

Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi Altınoluk\'ta Açıldı

AYDIN Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'nda ödül alan ve sergilenmeye değer görülen karikatürler, Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk'ta ziyarete açıldı.

02.09.2016 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'nda ödül alan ve sergilenmeye değer görülen karikatürler, Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk'ta ziyarete açıldı.

32'nci Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'nda ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan eserler; İstanbul, Adana, Eskişehir, Ankara, Muğla ve Aydın'dan sonra şimdi Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk Mahallesi'nde sergilenmeye başlandı. Abdullah Efendi Konağı'nda düzenlenen serginin açılışını, Edremit Belediye Başkanı CHP'li Kamil Saka yaptı.

Sergide 66 ülkeden 787 sanatçının 2 bin 289 karikatürle katıldığı bütün dünyada 'Karikatür Oscarları' olarak bilinen Aydın Doğan Uluslararası Karikatür yarışmasından 114 karikatür yer alıyor.

Sergiyi gezenler, yarışmanın 2015 yılı birincisi Agim Sulaj (Arnavutluk), ikincisi Mohsen Nouri Najafi (İran) ve üçüncüsü Jalal Pirmarzabad'ın (İran) yapıtları başta olmak üzere tüm eserleri ilgiyle inceledi. Sergi, 14 Eylül Çarşamba gününe kadar, pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü saat 09.00 ile 18.00 arasında gezilebilecek.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi Altınoluk'ta Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement