Bakan Çavuşoğlu: Polonya ile Vizeler Kaldırılacak (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Çavuşoğlu: Polonya ile Vizeler Kaldırılacak (2)

Bakan Çavuşoğlu: Polonya ile Vizeler Kaldırılacak (2)

"türkiye BARIŞIN GÜÇLENMESİNE KATKI SAĞLIYOR" Söke Ticaret Borsası'nı ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Ticaret Borsası Başkanı Salih Deniz Günal, Meclis Başkanı Nejat Sağel, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer karşıladı.

30.05.2015 19:02

"türkiye BARIŞIN GÜÇLENMESİNE KATKI SAĞLIYOR"

Söke Ticaret Borsası'nı ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Ticaret Borsası Başkanı Salih Deniz Günal, Meclis Başkanı Nejat Sağel, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer karşıladı.

Söke'nin sorunlarını dile getiren Söke Ticaret Borsası Başkanı Salih Deniz Günal, pamuk üretiminde azalma olduğunu belirterek "Üretimi ile 13 ayrı sektöre hammadde olan pamuk üretiminde ne yazıkki azalma var. Üretici yeterince kazanamadığı için her geçen yıl pamuktan uzaklaşıyor. Üreticiye daha fazla destek verilmeli" dedi. Başkan Günal, ilçede mimarlık tasarım fakültesi yapılması için inşaata başlandığını ancak maddi desteğe ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Aydın ziyaretinde verdiği sözlerin takipçisi olduklarını söyleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yeni havaalanı yapılması için çalışma başlatacaklarını açıkladı. Bakan Çavuşoğlu, yeni fakülte binasıyla ilgili Vali Erol Ayyıldız ile görüş alışverişinde bulunacağını ifade etti. Türkiyenin son 13 yıl içinde izlediği ekonomi ve dış politika ile dünya ülkeleri içerisinde ciddi mesafe kat ettiğini söyleyen Çavuşoğlu "Geçmişte kredi için IMF'nin kapısında sıra bekleyen Türkiye, şimdi izlenen barışçı dış politika ile dünyada adalet ve huzuru sağlayan bir ülke haline geldi. Birbirleri ile sorun yaşayan ülkeler arasında üçlü, dörtlü ticari ortak projeler geliştirerek barışın güçlenmesine katkı sağlıyoruz" dedi. Bakan Çavuşoğlu Söke'deki esnaf ziyaretinin ardından Sazlı Mahallesi'nde AK Parti Aydın Milletvekili adayı Metin Yavuz'un seçim bürosunun açılışına katıldı. - Demirezer

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Çavuşoğlu: Polonya ile Vizeler Kaldırılacak (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement