Bakanlık Müşaviri Ömer Faruk Terzi, İhlas Vakfını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bakanlık Müşaviri Ömer Faruk Terzi, İhlas Vakfını Ziyaret Etti

Bakanlık Müşaviri Ömer Faruk Terzi, İhlas Vakfını Ziyaret Etti

Yaptığı çalışmalar ve geliştirdiği projelerle her kesimin ilgisini çeken İhlas Vakfı çok önemli bir konuğu ağırladı.

14.01.2014 16:04

Yaptığı çalışmalar ve geliştirdiği projelerle her kesimin ilgisini çeken İhlas Vakfı çok önemli bir konuğu ağırladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Ömer Faruk Terzi, İhlas Vakfı'nı ziyaret etti.

Vakfın Bahçelievler'deki merkezinde İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti ile bir araya gelen Terzi'ye vakfın çalışmaları hakkında brifing verildi. Brifingde, İhlas Vakfı Başkanı Av. Mehmet Okyay, Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Çetin Varlık, İdari İşler Koordinatörü Hasan Tahsin Ekinci, Kariyer Akademi Başkanı Adem Gültekin, Bilgi İşlem Müdürü Hüseyin Ünsal, Kurumsal İletişim Koordinatörü Şaban Çakır, Finans Müdürü Talip Alpsoy ve İhlas Vakfı Kazakistan Fahri temsilcisi Osman Yerebakan hazır bulundu.

İlk söz alan isim olan vakfın başkanı Av. Mehmet Okyay, Terzi'ye ziyareti için teşekkür ederek, "Gençlik ve Spor Bakanlığının STK'larla birlikte projeler geliştirerek gençlere faydalı olmasını gayet memnuniyet verici buluyorum" dedi.

Daha sonra Adem Gültekin, İhlas Vakfının yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği hizmetleri sunum eşliğinde anlattı. Gültekin yaptığı sunumda, vakfın Türkiye'de 31, Afganistan'da 10, Kazakistan ve Kırgızistan'da ise birer öğrenci yurdu ile eğitime hizmet verdiğini anlattı. Bu yurtlarda üç binden fazla öğrencinin barındığına dikkat çeken Gültekin, binlerce mezun öğrenci ile bağlarının sürdüğünü belirtti.

Eğitim faaliyetlerinin ardından İhlas Vakfı'nın yurtdışında gerçekleştirdiği yardımlara da değinen Gültekin; Somali, Etiyopya, Sudan, Moritanya, Kenya, Afganistan, Hindistan, Azerbaycan, Kazakistan' da ihtiyaç sahiplerine yaptıkları yardımlar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Gültekin sunumunun sonunda aynı zamanda başkanlığını yaptığı Kariyer Akademisi'nin her yıl düzenlediği Kariyer Zirvesi'nde iş dünyasının başarılı isimlerinin, bürokrat ve akademisyenlerin bilgi ve birikimlerini üniversitelerinden mezun duruma gelmiş öğrencilere aktardıklarını söyledi.

Sunumun ardından konuşan Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Ömer Faruk Terzi de; İhlas Vakfının yurtiçinde ve yurtdışında gerçekleştirdiği öğrenci yurtları faaliyetleri, yardım faaliyetleri, kurban organizasyonları ve kültürel hizmetlerden dolayı memnuniyetini belirterek, teşekkür etti.

Vakfın yapmış olduğu hizmetleri dinledikçe ve gördükçe heyecanlandığını vurgulayan Terzi, "İhlas Vakfı yurtlarında milli ve manevi değerlere sahip, vatanını, milletin seven, anne ve babasına faydalı olacak gençlerin yetiştirildiğini müşahede ediyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakanlık Müşaviri Ömer Faruk Terzi, İhlas Vakfını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement