Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Türki Cumhuriyetlerde Yaşayan 187 Milyon Vatandaşa Seslendi - Son Dakika
Güncel

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Türki Cumhuriyetlerde Yaşayan 187 Milyon Vatandaşa Seslendi

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Türki Cumhuriyetlerde Yaşayan 187 Milyon Vatandaşa Seslendi

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,Bakırköy Belediyesi'nin Kartaltepe Millet Parkı'nda kurduğu iftar çadırına konuk olan TMB TV(Türk Müzik Birliği Televizyonu) aracılığıyla Türki Cumhuriyetlerde yaşayan 187 milyon vatandaşa canlı yayında seslendi.

03.08.2012 22:23  Güncelleme: 22:20

Orta Asya, Rusya Federasyonu ve Kafkaslarda yaşayan 187 milyon Türki vatandaşa seslenen Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen öncelikle yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle vatandaşların bayramını kutladı.

Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Kırgızistan ,Kazakistan, Özbekistan ,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Türkmenistan, Kırım Özerk Cumhuriyeti( Ukrayna'da), Başkırt Özerk Cumhuriyeti(Rusya'da), Tataristan(Rusya'da) ve Rusya Federasyonu'nda frekansı bulunan TMB TV'yi Bakırköy 'de konuk etmekten dolayı mutluluklarını ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen," Türk Dünyasının ortak müzik kanalı olan TMB TV'yi Kartaltepe Millet Parkı içerisinde bulunan 2.000 kişi kapasiteli iftar çadırımızda ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Tüm Türki Cumhuriyetlerde yaşayan yurttaşlarımızın şimdiden Ramazan Bayramını da kutluyorum."dedi.

Başkan Ünal Erzen, canlı yayında ayrıca Bakırköy Belediyesi'nin insan odaklı başta kültür-sanat olmak üzere sağlık, eğitim ve çevre faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Bakırköy Belediye Başkanı Başkanı Ateş Ünal Erzen ayrıca Türki Cumhuriyetlerden ülkemize gelerek Bakırköy ve çevresindeki ilçelerde yaşayan yurttaşlar için de sonbaharda tüm Türki Cumhuriyetlerin en önemli sanatçılarının katılımıyla Bakırköy Belediyesi Fildamı Gösteri Merkezi'nde düzenleyecekleri dev konserin hazırlıklarını sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Türki Cumhuriyetlerde Yaşayan 187 Milyon Vatandaşa Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement