Taksi sürücüsüne ve polise saldıran şüpheli tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Taksi sürücüsüne ve polise saldıran şüpheli tutuklandı

İstanbul Başakşehir'de bir taksi sürücüsüne hakaret edip şiddet uygulayan ve olaya müdahale eden polis memuruna da direnen şüpheli tutuklandı. İncelemeler sonucunda, şüphelinin Beşiktaş'ta bir eğlence mekanından çıktıktan sonra bindiği takside ücret ödemediği ve çıkan tartışmada taksi sürücüsüne saldırdığı belirlendi. Şüpheli, gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

29.02.2024 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da taksiye binen bir yolcu gideceği yere vardıktan sonra taksimetre ücretini ödemeden inmek istedi. Çıkan tartışmada yolcu, taksimetreyi kırıp taksiciye küfür etti. Sürücünün ihbarıyla olay yerine gelen polise de saldıran şüpheli gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan saldırgan tutuklandı.

YOL BOYUNCA TAKSİCİYİ TACİZ ETTİ

Olay, İstanbul Başakşehir'de meydana geldi. S.H. isimli kadın, Ortaköy'de bir mekanda alkol aldıktan sonra çağırdığı taksiyle Başakşehir'e gitti. İddiaya göre yol boyunca taksiciyi rahatsız eden, silecekleri çalıştıran S.H., Başakşehir'e gelince taksi ücretini ödemek istemedi. Bunun üzerine taksiciyle tartışmaya başlayan kadın, taksiciye saldırmaya başladı. Taksimetreyi kırıp, camlara saldırdı ve küfürler savurdu.

MÜDAHALE EDEN KADIN POLİS MEMURUNA SALDIRDI

Yaşananlar karşısında neye uğradığını şaşıran taksici polisi arayarak durumu bildirdikten sonra o anları cep telefonu kamerasıyla kayda almaya başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri, S.H.'yi sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Saldırgan, kendisine müdahale eden kadın polis memurunu da darp etti. Polis memurunun elinde ve kafasında çizikler olduğu görüldü.

Saldırgan kadın, ekipler tarafından gözaltına alındı. Yaralanan 2 polis memuru ise darp raporu alarak S.H.'den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taksi sürücüsüne ve polise saldıran şüpheli tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Taksi sürücüsüne ve polise saldıran şüpheli tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Erol MARASLI: ALLAH arsız ve yüzsüzü ile karşılastırmasın.şöför kardeşimiz o bayana kendi gibi cevap verse kadına şiddet vb söylemlerle şoförü linç ederler.Toplumda ahlak kalmamış 114 1 Yanıtla
    Can Vatan: Polisimizede Saldırmış En Ağır Ceza Verilmeli 53 2
  • Ramazan Gümüş: Nasıl bir sabrı varmış taksicinin. Polis darp edilmiş, işin kötü tarafı arka kapıdan çıkacak yeni saldirganliklara başlayacak. 37 1 Yanıtla
  • MAHMUT BAŞAK: BU TİPLER İNSANLİKTAN NASİBİNİ ALMAYAN TİPLERDİR ALLAH KAHRELESİN SENİN GİBİ MAHLUKATA 32 0 Yanıtla
  • Hakan Emre Doyman: Biz nasıl böyle olduk :( Vicdan saygı insanlık hepsini yitirdik . 4 0 Yanıtla

Advertisement