Başarılı Sporcudan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başarılı Sporcudan Ziyaret

Başarılı Sporcudan Ziyaret

Erol Denizli'de yapılan Avrupa Dağ Koşusu yarışlarında Genç Erkekler 800 m.de Avrupa ikincisi olan Elazığlı sporcu Mazlum Aydemir'i kabul ederek kutladı.

18.07.2012 13:37

Elazığ Valisi Muammer Erol Denizli'de yapılan Avrupa Dağ Koşusu yarışlarında Genç Erkekler 800 m.de Avrupa ikincisi olan Elazığlı sporcu Mazlum Aydemir'i kabul ederek kutladı.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Gençlik ve Spor Şube Müdürü Akif Esen, 11. Avrupa Dağ Koşusunun 7 Temmuz 2012 tarihinde Türkiye'nin ev sahipliğinde Denizli Pamukkale' de yapıldığını, yarışmada ülkemizi temsil eden Mazlum Aydemir'in Genç Erkekler 800 m. yarışmalarında Avrupa ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attığını söyledi. Esen, Mazlum Aydemir'in bu başarısının Türk Milli Takımının Avrupa Şampiyonu olmasında etkili olduğunu da ifade etti.

Antrenör Cabbar Hüseyin Beskin ise Elazığ spor kamuoyuna verdikleri sözü tuttukları için mutlu olduklarını belirtirken, asıl hedeflerinin 2 Eylül'de İtalya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası olduğunu söyledi.

Mazlum Aydemir'de başarısı için katkı veren herkese teşekkür etti.

Vali Muammer Erol ise genç sporcuyu başarısından dolayı kutlayarak, Mazlum'un kendisine verilen desteğin karşılığını fazlasıyla verdiğini, Elazığ için bir övünç haline geldiğini söyledi. 2 Eylül'de İtalya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonasında kendisinden birincilik beklediklerini de ifade eden Vali Erol, asıl hedefin ise Olimpiyatlar olması gerektiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başarılı Sporcudan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement