Başkan’dan Küçük Folklorculara Kutlama - Son Dakika
Güncel

Başkan’dan Küçük Folklorculara Kutlama

Başkan’dan Küçük Folklorculara Kutlama

Başkan Karaosmanoğlu, Darıca Sarkuysan İÖO'nun Halk Oyunlarında Dereceye Giren Öğrencilerini Kutladı.

31.03.2011 14:14

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Sarkuysan İÖO'nun halk oyunlarında dereceye giren başarılı öğrencilerini kabul etti. Halk oyunlarında il birinciliği bulunan küçük folklorcuları kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ''Öğrencilerimizin elde ettiği başarılar, bizleri de son derece mutlu ediyor'' dedi.

HALK OYUNLARINDA BİRİNCİ OLDULAR

Darıca Sarkuysan İÖO Aile Birliği Başkanı Zübeyde Köse, yardımcısı Melek Arslan, velilerden Arzu Şahin ile okul müdürü Ünal Karstarlı, Başkan Karaosmanoğlu'nu Büyükşehir'in Gebze'deki hizmet binasında ziyaret etti. Kocaeli Valiliği'nin düzenlediği halk oyunları kupasında Van yöresine özgü oyunlarıyla il birincisi olan, bölge yarışmalarında ise ikincilik elde eden okulun başarılı folklorcularından Semanur Genç (4/B) ile Eda Altun (4/A) da, Başkan Karaosmanoğlu'na konuk oldu.

BAŞARI ÖDÜLLENDİRİLMELİDİR

Geçtiğimiz yıl açılışı yapılan okulun müdürü Karstarlı ile okul aile birliği başkanı Köse, yaptıkları çalışmalarla ilgili Başkan Karaosmanoğlu'na bilgi aktardı. Okul aile birliklerinin okulun ihtiyaçlarının belirlenmesi, sosyal faaliyetlerde bulunulması, öğretmenlerle velilerin kaynaşması konularında çalışmalar yapması gerektiğine değinen Başkan Karaosmanoğlu, ''Başarılı olmak için çok çalışmak gerekiyor. Başarının ödüllendirilmesi de çok önemli. Biz her yıl liseye giriş sınavında başarılı olan öğrencilerimize bisiklet, üniversiteye girişte ise Türkiye genelinde ilk 100'e giren öğrencilerimize otomobil hediye ediyoruz'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan’dan Küçük Folklorculara Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement