Bekir Bozdağ: PKK Terör Örgütünün Yalanlarla Propagandasını Yapıyorlar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bekir Bozdağ: PKK Terör Örgütünün Yalanlarla Propagandasını Yapıyorlar

31.08.2012 14:17

"(30 Ağustos kutlamaları) Kurallar hepimiz içindir."

"türkiye Cumhuriyeti devletinin, ülkenin her yerinde egemenliği tamdır ve ülkenin her yerinde devletimiz, hükümetimiz, güvenlik güçlerimiz hakimdir"

"(30 Ağustos kutlamaları) Kurallar hepimiz içindir. Kurallara hepimiz uyarsak itilaf çıkmaz. Kurallara aykırı davranıp şikayet etmek doğru değildir"

Haber-Kamera: Yaşar KAÇMAZ - İSTANBUL DHA

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, Şemdinli- Hakkari arasındaki 400 kilometrelik alanınterör örgütünün kontrolünde olduğuna ilişkin sözlerine yanıt verdi.

İstanbul'da katıldığı program sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Bozdağ, "Bu iddiadan öte bir yalan. Selahattin Demirtaş'ın, PKK terör örgütünün gerçekleştirmesini istediği belki bir hayali ama büyük bir yalan. Terör örgütünün bu anlamda bir propagandasıdır.

Türkiye Cumhuriyeti devletinin, ülkenin her yerinde egemenliği tamdır ve ülkenin her yerinde devletimiz, hükümetimiz, güvenlik güçlerimiz hakimdir. Ne hayaller kurdular, tüm hayalleri kabusa dönüştü. PKK terör örgütünün yalanlarla propagandasını yapıyorlar" dedi.

CHP'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarıyla ilgili tepkisiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Bozdağ, "Kurallar hepimiz içindir. Kurallara hepimiz uyarsak itilaf çıkmaz. Kurallara aykırı davranıp şikayet etmek doğru değildir" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bekir Bozdağ: PKK Terör Örgütünün Yalanlarla Propagandasını Yapıyorlar - Son Dakika


Advertisement