Görüntüler Türkiye'nin turizm cennetinden! Yollar trafiğe kapandı, iş yerlerini su bastı
Bodrum’da etkili olan şiddetli sağanak nedeniyle Koyunbaba Mahallesi'nde iş yerlerini su basıp Koyunbaba-Gümüşlük yolu trafiğe kapanırken, çöken bir istinat duvarı ise park halindeki bir motosiklete zarar verdi.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinden itibaren aralıklarla etkisini gösteren şiddetli sağanak, günlük yaşamı ve ulaşımı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nin yaptığı uyarıların ardından başlayan yağış, özellikle Koyunbaba Mahallesi'nde su baskınlarına ve maddi hasara yol açtı.
KOYUNBABA-GÜMÜŞLÜK YOLU TRAFİĞE KAPANDI
Sağanağın şiddetini artırmasıyla birlikte Koyunbaba Mahallesi'ndeki bazı iş yerlerini su bastı. Koyunbaba- Gümüşlük bağlantı yolu ise biriken sular nedeniyle bir süre araç trafiğine kapandı. İhbar üzerine bölgeye hızla Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Bodrum Belediyesi ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yürüttüğü tahliye çalışmalarının ardından suyla dolan yol yeniden ulaşıma açılırken; dere yataklarında ve tıkanan mazgallarda temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.
İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ, MOTOSİKLET ZARAR GÖRDÜ
Yağışın getirdiği olumsuzluklar sadece su baskınlarıyla sınırlı kalmadı. Koyunbaba Mahallesi'nde meydana gelen istinat duvarı çökmesi sonucu, duvarın yakınında park halinde bulunan bir motosiklet zarar gördü. Yetkililer, sağanağın gün boyu aralıklarla devam edeceğini hatırlatarak vatandaşların olası su baskını ve taşkınlara karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.
İşte ilçeden gelen görüntüler;










Yorumlar (5)